Originally Posted by
Fanoula
athinak1 δεν ξερω αν τα έχω καταφέρει ακόμα, πάντως μετράω τις μερες μια μια... 46 σημερα, μακρια απ'ολα! Δεν ειναι ευκολο, αλλα το να μεινω καθαρή ειναι για μενα μονόδρομος. Ανεργη ειμαι και εγω ξερεις. Καμμια φορά σκέφτομαι "μήπως ειναι καλύτερα που δεν εχω δουλειά? Να δώσω στον εαυτό μου το χρονο που χρειάζεται για να νιώσω πραγματικά καλά..". Απο την άλλη σκέφτομαι πως αν ειχα μια δουλειά ίσως και να "πιεζόμουν" περισσότερο και να συνερχόμουν γρηγορότερα! Δεν ξερω τι ειναι καλύτερο... Αυτό που πραγματικά θέλω είναι να φτιάξω τη ζωή μου απο την αρχή. Ειναι βεβαια νωρίς ακόμα για να σκέφτομαι το μέλλον, αλλα με απασχολεί πολύ που σε αυτήν την ηλικία αντι να ασχολούμαι με παιδιά και οικογένεια, εγω παλευω να σώσω τον εαυτό μου. Ευτυχως εχω κοντά μου την οικογένεια μου που με στηρίζει τόσο πολύ! Αν σκεφτεις οτι πραγματικά τους έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι όταν ανακάλυψαν το πρόβλημά μου, πάλι καλά λέω που είναι εδώ για μενα! Κανενας γονιός νομίζω δεν σκέφτεται οτι το παιδί του είναι τόσο ηλίθιο να μπλέξει με ναρκωτικά στα 40. Εγω ήμουνα πάντα ενα παιδί πολύ κοντά στην οικογένεια μου. Δουλευα απο μικρή, στα 30 ειχα δική μου δουλειά, ταξίδεψα, άνοιξε το μυαλό μου και τα μάτια μου με τόσα νεα πράγματα και τόσο διαφορετικές κουλτούρες. Το να μπλέξεις στα 18 ίσως είναι επίφοβο, αλλά να μπλέξεις στα 40? Τελωσπάντων, πρεπει (όπως λέει και η ψυχολόγος μου) να σταματήσω να "αυτομαστιγώνομαι" και να επικεντρωθώ στο να γινω τελειως καλά. Όμως ειμαι ακομα πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου που άφησα τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι... Αυτό που ξεκίνησε σαν μια απλή περιέργεια για να περάσουμε καλά για λίγο, (να "παρτάρουμε" όπως συνηθιζε να λέει ο πρωην μου...), εξελίχθηκε σε εφιάλτη... Και να'μαι τωρα εδώ, να προσπαθώ να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα... Εχω πίστη στον εαυτό μου όμως και θέλω να πιστευω πως όλα θα πάνε καλά... Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Σου ευχομαι ολόψυχα να βρείς τον συντροφο που μαζι του θα ξεκινησεις μια όμορφη πορεία στη ζωη! Μην απογοητευεσαι! Όλα θα πανε καλά! Θα τα ξαναπούμε έτσι?