Σχεση 2 ετων και παραλληλη σχεση 6 μηνων
Καλησπερα σας,
Ειμαι σε μια πολυ μπερδεμενη κατασταση. Περυσι τον Ιανουαριο ξεκινησα μια σχεση με τον Α μετα απο μια αχεση 3 ετων με ασχημη καταληξη και εμεινα μονη μου 3 μηνες. Η σχεση μου ηταν πολυ χαλαρη, βλεπομασταν 1 φορα την εβδομαδα με δικαιολογια οτι εχει πολυ δουλεια τον 1ο χρονο και τωρα βλεπομαστε 2, την πρωτη χρονια δεν πηγαμε καλοκαιρινες διακοπες μαζι ενω φετος πηγαμε 5 μερες, στα social δεν υπαρχει καμια παρουσια του αλλα ουτε και κοινη φωτογραφια. Δεν με εχει συνοδευσει σε 3 γαμους που εχω παει τα δυο χρονια που ειμαστε μαζι και γενικα βλεπομαστε μονο οι δυο μας. Εγω περυσι τον Ιουνιο γνωρισα ενα αλλον ανθρωπο ο Β ο οποιος απο την αρχη με διεκδικησε πολυ και ειχαμε παραλληλη σχεση μαζι του 6 μηνες. Αισθανθηκα ερωτευμενη μαζι του, περνουσα ομορφα μαζι του, με προσεχε, με φροντιζε και μου παρειχε παρα πολυ χρονο.
Στο τελος της χρονιας ο Α με τον οποιο ειχα πειστει να χωρισω αρχισε να κανει πραγματα για μενα και μου προτεινε να παμε μια εγκδρομη να αναθερμανουμε τη σχεση μας. Γυρνωντας αποφασισα να χωρισω τον Β γιατι φοβηθηκα οτι δεν με θελει πραγματικα και ο οποιος επαθε εμμονη μαζι μου και μεχρι και σημερα με διεκδικει και μου λεει οτι με αγαπαει και οτι ερωτευμενος μαζι μου και οτι δεν μπορει να ζησει χωρις εμενα. Ειναι ενας ρακος, εχει παθει καταθλιψη και ολο αυτο μου δημιουργει τυψεις.
Εμενα αντιθετως με τον Α εχει βελτιωθει η σχεση μου και κανει πια περισσοτερα πραγματα για μενα απο οτι στην αρχη. Νιωθω οτι ο Β προσπαθει να μου χαλασει τη σχεση μου και τον κατηγορω συνεχεια για να τον απομακρυνω αλλα εκεινος συνεχιζει να με διεκδικει και να μου λεει οτι με περιμενει να χωρισω απο μια σχεση που χαρη σε αυτον βελτιωθηκε οπως ισχυριζεται και οτι ο Α με εχει παρατημενη και οτι με θυμηθηκε οταν με εχανε και δεν ηθελε να ξεβολευτει. Μου λεει οτι τον πεταξα στα σκουπιδια και οτι τον χρησιμοποιησα μεχρι να βελτιωθει η σχεση μου αλλα αυτο δεν ειναι αληθεια.
Δυστυχως τον βλεπω στη δουλεια και ειναι ενας ρακος και νιωθω τυψεις και δεν ξερω τι να κανω...φυσικα ο Α δεν γνωριζει τιποτα. Μηπως εχει δικιο ο Β σε σχεση με τον Α. Ειμαι πολυ μπερδεμενη. Εγω ποσο σκατα τα εχω κανει, τι με συμβουλευεται να κανω σχετικα με τον Α, με τον Β και σε εμενα την ιδια.
Ευχαριστω
Παρακαλω συμβουλες και τη βοηθεια σας
Σχεση 2 ετων και παραλληλη σχεση 6 μηνων
Η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα να αφησω τον Α γιατι ειδα οτι προσπαθει ενω ο Β μου ελεγε οτι ειναι η αφορμη να χωρισω και οχι η αιτια! Ο Β απο την αρχη εδειξε υπερβολικο ενδιαφερον με πραξεις και με λιγα λογια. Ερχοταν και με επαιρνε απο τη δουλεια απλα για να με δει και γενικα οποτε ειχα λιγο χρονο τα παραταγε ολα και ερχοταν να με δει...ενδιαφεροταν για τα παντα που εχουν σχεση με εμενα, μου ελεγε τα παντα για εκεινον και ηταν παντα εκει...
Ο Α το ενδιαφερον το δειχνει με το καιρο. Μου εδινε λιγο χρονο αλλα τωρα εφτιαξε αυτο.
Sent from my iPhone using E-Psychology Forum