ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας αναφέρω το πρόβλημα και να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Μετά απο 4 χρόνια διαζυγίου (παιδάκι δεν έκανα) αποφάσισα να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου με έναν υπέροχο άνθρωπο και έτσι τέλη Οκτωβρίου θα κάνουμε τους αρραβώνες. Η σχέση μας κυλάει πολύ όμορφα γιατί υπάρχει πολύ πολύ αγάπη και κατανόηση. Παρόλα αυτά, το μόνο που με έχει προβληματίσει είναι η αδερφή του, οι γονείς του ωστόσο είναι πολύ καλοί δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η συγκεκριμένη, θέλει να παρεμβαίνει και να χειρίζεται τα πάντα. Με έχει πληγώσει πολλές φορές, υπενθυμίζοντας μου εκατοντάδες φορές το διαζύγιο μου, με απαξιώνει, με υποτιμάει και συνεχώς μου δίνει συμβουλές εφόσον αυτή είναι πολύ πιο έξυπνη από εμένα. Στις αρχές μου έστελνε καθημερινά μηνύματα στα socia media για να τις δίνω πληροφορίες για την σχέση με τον αδερφό της, μέχρι και ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου.Εγώ φοβάμαι μήπως μου δημιουργήσει πρόβλημα στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον. Γενικά είναι ένας πολύ δύσκολος άνθρωπος και γενικά δημιουργεί προβλήματα απλά δεν θέλω να έρθω σε σύγκρουση μαζί της μόνο και μόνο για χατίρι του συντρόφου μου.