Αδιέξοδη ερωτική ζωή μετα απο απώλεια κιλών.
Είναι απο αυτά που λεμε "που να το πεις και ποιος να σε πιστεψει".
Παιδιωθεν παχουλη και ενίοτε παχύσαρκη με απίστευτα σκαμπανεβάσματα στα κιλά επι σειρα ετων και δοκιμάζοντας σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να τα χάσω. Σε όλο αυτό το διάστημα είχα 2 μακροχρόνιες σχέσεις στο ενεργητικό μου και 2-3 ελεύθερες, των οποίων το ερωτικό κομματι υπήρξε εξαιρετικό. Και ήρθε η στιγμη που τόσο για λόγους υγειας όσο και αισθητικής το έβαλα πείσμα και έχασα 38 κιλά. Παρολο που γυμναζομουν άλλοτε συστηματικά άλλοτε όχι, το σωμα μου πήρε τη ... Κατιουσα. Εντονη χαλάρωση και περισσευουμενο δέρμα σε όλο σχεδόν το σωμα. Και έτσι ξεκίνησε μια περίοδος στη προσωπική μου ζωή που δε μπορουσα να φανταστώ! Εξωτερικά, ντυμένη δε φαίνεται τίποτα άσχημο, εχω ενα πολύ ομορφο προσωπο, κανονικη προς αδύνατη , με καλες αναλογιες, εντονη προσωπικότητα, χαμογελαστη,μορφωμενη. Δε δυσκολευομαι ιδιαιτερα να βρω ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το πρόβλημα παρουσιάζεται απο τη στιγμη που η σχέση αισίως καταλήγει στο κρεββάτι. Μετα απο αυτο σταματάνε όλα και άμεσα. Με θαυμάζουν με θέλουν, με φλερτάρουν μέχρι να δουν το σωμα μου. Μετα εξαφανίζονται. Εχουν περάσει 5 χρόνια και είμαι εγκλωβισμένη σε ενα σωμα που κανένας δεν ανέχεται ανεξάρτητα απο τα αλλά θετικά μου σαν άνθρωπος. Ο πλαστικός στον οποίο κατέφυγα είπε οτι χρειάζομαι 4 εγχειρήσεις για να ισορροπήσει το σώμα, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να τις κάνω. Τι θα γίνει? Φοβάμαι οτι θα μείνω μονη για παντα.