Ανταλλαγή συντροφων/Παρακληση απαντησεις μονο απο αντρες μελη του φορουμ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΡΜΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ.
ΕΠΙΘΥΜΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Θελω να σας ρωτησω εαν εχετε εμπειρια και τι αποψη εχετε για την ανταλλαγη συντροφων.
Ο συζυγοε μου το εκανε αυτο στην προηγουμενη του σχεση. Μιλαμε για επαφη δυο ζευγαριων ταυτοχρονα στον ιδιο χωρο και οχι ξεχωριστα. Μου το ειχε πει εξ αρχης πως το εχει δοκιμασει κι εγω εξ αρχης ειχα δηλωσει πως τετοια δε γουσταρω.
Τωρα εχουμρ παντρευτει εν τω μεταξυ και μερικες φορες μου λεει για πλακα να παμε σε μερη που θα γνωρισουμε τετοια ζευγαρια και βασικα το κανει γιατι ξερει πως με πειραζει στο πλαισιο που πειραζουμε ο ενας τον αλλον.
Ενα μονο δε καταλαβαινω.. πως γινεται να ειναι οκ με την
Εχετε παρομοιες εμπειριες ειδικα οι αντρες να μ εξηγησετε αυτη τη συμπεριφορα;
Να πω πως η πρωην του τελικα τον χωρισε γιατι εκανε σχεση με τον αντρα απο το φιλικο ζευγαρι που πηγαιναν μαζι. Δε φοβαται μην του ξανασυμβει;
Λεει πως εφοσον αγαπιομαστε ειναι μονο σεξουαλικο..- ελεγε παλια που το συζητούσαμε. Εγω γιατι δε το πιστευω;
Μου ειναι αδυνατο να κανω σεξ με καποιον που δεν εχω αισθηματα γι αυτον . Ακομα κι αν ειναι το τελειο εμφανισιακα.
Φοβαμαι μημ αρχισει πιο μετα στο γαμο να μου το ζηταει. Θα νιωσω πως δε μ αγαπαει κ θα ναι το τελος.