υπερβολικος φοβος..........
Γεια σε ολους.. ελπιζω το θεμα μου να ειναι στη σωστη ενοτητα! λοιπον..
ειμαι 21 χρονων και εχω σιγουρα αγχωδη διαταραχη μιας κ εχω και πολλα ψυχοσωματικα συμπτωματα (και νοσοφοβια) αλλα τωρα θελω να μιλησω για κατι πιο συγκεκριμενο...
αποφευγω οποιαδηποτε κατασταση στην οποια ειμαι εκτεθημενη.. απο μικρο κοριτσακι ντρεπομουν και τη σκια μου στο σχολειο δε μιλουσα ποτε στο μαθημα και οταν η δασκαλα με εβαζε να διαβαζω η φωνη μου ετρεμε κτλπ.. αλλα σ αυτο το επιπεδο που εχω φτασει δε μιλαμε για για απλη ντροπη αλλα για φοβια
απο τη στιγμη που περασα στη σχολη μου το πρωτο που σκεφτηκα ειναι πως θα παρουσιασω πτυχιακη εργασια!! στις υπολοιπες εργασιες της σχολης απλα εβρισκα δικαιολογιες να μη παρουσιασω και εκτεθω σε κανεναν
τωρα ηρθε ομως αυτη η ωρα και δε μπορω να κανω αλλιως και μονο που το σκεφτομαι παθαινω δυσπνοια..
προτιμω να με μαχαιρωσουν παρα να εκτεθω σε κοσμο που θα με ακουει και θα μιλαω μονο εγω
ειμαι ικανη να μη παρω πτυχιο μονο γι αυτο το λογο
και δεν ειναι οτι σκεφτομαι οτι σκεφτονται ασχημα πραγματα για μενα η οτι θα με σχολιαζουν.. ειναι απλα φοβια χωρις λογο
οι φιλες μου μου λενε οτι και εκεινες ντρεπονται και οτι ειναι φυσιολογικο αλλα δεν καταλαβαινουν πως νιωθω...
εχω σκεφτει κιολας να παρω χαρτι απο κανεναν ψυχιατρο για να απαλαγω απ τη παρουσιαση!! τα παντα θα μπορουσα να κανω
συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο το πραγμα??