Χώρισα και δεν ξέρω αν έκανα καλά..
Καλησπέρα,
Είμαι 30 χρονών και πρίν απο 8 μήνες γνώρισα ένα παιδί 8 χρόνια μικρότερο μου. Γενικά επειδή οι σχέσεις μου ήταν πάντα με μικρότερους και συνήθως έληγαν άδοξα, είχα πει να μην ξαναμπλέξω με μικρό.
Ο συγκεκριμένος με πολυορκούσε ένα μήνα ώσπου τελικά ξεκινήσαμε να βγαίνουμε.
Απο την αρχή του εξηγησά οτι είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω κάτι πιο ουσιαστικό και με μέλλον και το ίδιο μου είπε οτι ψάχνει και εκείνος.
Το επάγγελμά του είναι ναυτικός, ακόμα στη σχολή βέβαια, και αυτό ήταν ένα ακόμα μειον στη σχέση που ξεκινούσαμε.
Η σχολή είναι κοντά στο μέρος που ζω αλλά μένουν όλη τη βδομάδα μέσα και βγαίνει τα πσκ.
Παρ'ολα αυτά είπαμε να το προσπαθήσουμε και όπου βγει.
Είναι απο τους πιο καλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ταιριάζουμε πάρα πολυ. Μου βγάζει τον καλό μου εαυτό και έγω το ίδιο σε κείνον. Δεν υπήρχαν κόντρες και προβλήματα πέρα απο τα βασικά ηλικία και επάγγελμα. Τώρα που έφυγε πάλι για τη σχολή, βρισκόμασταν πιο σπάνια και μέσα σε 3 μέρες προσπαθούσε να τα προλάβει όλα.
Εγώ είχα αρχίσει να προβληματίζομαι γιατι έβλεπα οτι θέλω παραπάνω πράγματα και δεν είναι στη ίδια φάση με εμένα. Εχει ακόμα ενα χρόνο στη σχολή και μετά μπαρκάρει και απο συζητησείς μας μου εξήγησε ότι δεν μπορεί να μου δώσει την ασφάλεια και το μέλλον που θέλω εγώ, τη στιγμή που δεν ξέρει ακόμα το δικό του μέλλον, κυρίως επαγγελματικά. Μετά απο όλα αυτά αποφασίσαμε να το διακόψουμε, αλλά είμαι προβληματισμένη αν έκανα καλά.
Μήπως έπρεπε να το συνεχίσω και όπου βγει, με ένα αβέβαιο μέλλον ή να το αφήσω έτσι και ας με πονάει που δεν είμαστε μαζί;