Εύρεση τροχαίου δυστυχήματος
Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ.
Γνωρίζει κανείς το πως μπορεί να βρει κάποιος τα σοβαρά τροχαία δυστυχήματα που έγιναν στην χώρα μας τα τελευταία 10-15 χρόνια? Η για να γίνω πιο συγκεκριμένος.
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να θυμάται να έχει συμβεί τροχαίο δυστύχημα στις 6/12/2007 στην εγνατία οδό,στο πάρκιν της χαλάστρας στο ρεύμα προς Βέροια? Σε αυτό το τροχαίο μια νταλίκα έπεσε πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και σκοτώθηκαν καμμιά 20αρια άτομα και επιβίωσε μόνο μια γυναίκα η οποία έχασε τον άντρα και το νεογέννητο παιδί της.Θα μου πείτε γιατί ρωτάς?
Γιατί έχω μπλέξει με αυτή την γυναίκα 44 χρονών σήμερα και δεν ξέρω τι από όλα αυτά που λέει είναι αλήθεια και τι ψέματα.Αφετηρία πάντως και προορισμός όλων αυτών είναι εκείνο το τροχαίο που όσο και αν ψάχνω δεν μπορώ να βρω καμμιά πληροφορία.Ουτε για το αν υπήρχε όντως ο άνθρωπος που λέει ότι ήταν ο σύζυγος της και που έχασε σε εκείνο το τροχαίο.Ακουω διάφορα "περίεργα" όπως πχ ότι έχει φάκελο στην ασφάλεια επειδή όταν ήταν φοιτήτρια στην Αθήνα την έπιασαν για σύσταση συμμορίας στα εξάρχεια..
Ξέρω ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για κάποια προβλήματα υγείας.Ενα απο αυτά τα φάρμακα είναι το lamictal των 100mg το οποίο ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι το δίνουν για περιπτώσεις επιληψίας ή διπολικής διαταραχής.
Το εύκολο θα ήταν να βάλω έναν ιδιωτικό ερευνητή να ψάξει το παρελθόν της αλλά μου ζητάνε κοντά στο 500αρικο για να το κάνουν αυτό και δεν έχω όρεξη να τα πληρώσω.Ισως θα μπορούσα να τηλεφωνήσω στην τροχαία και να μάθω αλλά για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαίνετε,δε θα ήθελα να εμπλακώ σε κάτι τέτοιο
Οπότε ζητάω αν υπάρχει κανείς εδώ που να θυμάται αρχικά αν έγινε τέτοιο τροχαίο και μετά βλέπουμε.Εγώ πάντως είμαι 39 χρονών μένω στην Βόρεια Ελλάδα όλα μου τα χρόνια και ενώ θυμάμαι άλλα σοβαρά τροχαία πχ στα τέμπη ή στο μαλιακό,δεν θυμάμαι να υπήρξε αυτό.
Ευχαριστώ για την όποια απάντησή σας,να είστε καλά