Νομιζω οτι δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση . Για την οποία φοβαμαι να μιλήσω .Στην αρχη μου περασε αδιαφορο αλλα το σκεφτομαι συνεχως και νιώθω άσχημα..Το άτομο που μου "επιτέθηκε " υποστήριξε" ότι εγώ τον προκάλεσα όμως είμαι σίγουρη ότι δεν τον προκαλεσα καθώς δεν είχαμε ούτε οπτική επαφή ούτε σωματική επαφή . Είμασταν σε κλαμπ.Ειναι άτομο που είναι γνωστός μου εδώ και καιρό.όλο το βράδυ ήμουν φιλική μαζί του όπως με όλη την παρέα .με ρώτησε αρκετές φορές να με κερασει ποτό άλλα εγώ αρνήθηκα .Η μόνη επαφή που είχαμε είναι ότι κάποια στιγμή χορεψαμε ο ένας απέναντι από τον άλλον .ξαφνικα με έσπρωξε προς το μπάνιο καθώς ήμασταν δίπλα . Έπειτα μέσα στις τουαλέτες και έκλεισε την πόρτα. Του ζήτησα πολλές φορές να με αφήσει να φύγω και αν με αφήσει τώρα δεν πρόκειται να μιλήσω και το θέμα θα ξεχαστεί . Δεν με άκουγε και μου έλεγε διαφορά περίεργα και ότι εγώ φταίω για όλο αυτό. Μου έλεγε ότι δεν πρόκειται να με αφήσει να φύγω αν δεν κάνω κάτι μαζί του. Μου ελεγε οτι δεν τον νοιαζει ακομα και αν φωναξω την αστυνομια και οτι ειναι τρελος.Μου ελεγε μην νομίζεις ότι ειμαι ερωτευμένος μαζι σου η κατι τετοιο αλλα θελω από εσένα. Του έλεγα οτι έχω σχέση και με μείωνε για αυτό καθώς εγώ προκαλούσε συμφωνα με αυτόν. Ήμασταν αρκετή ώρα μέσα στην τουαλέτα και προσπαθούσα να αποφύγω να με φιλήσει και να βρω τρόπο διαφυγής καθώς ήταν πιο σωματωδης από εμένα . Τελικα μετά από 5 με 10 λεπτά νε άφησε να φύγω μιλώντας μου με ΠΑΡΑ πολυ άσχημο τρόπο και μειώνοντας με.Βγηκαμε από το κλαμπ κατευθείαν όλη η παρέα και άρχισε να φωνάζει ότι δεν θέλει να με ξαναδεί μπροστά του και μετά να με μειώνει λες και ήμουν κάνα σκουπίδι. Ξέρω ότι δεν φταίω το ξέρω πολύ καλά. Όμως από εκείνη την στιγμή νιώθω πολύ άσχημα . Και δεν έχω μιλήσει ούτε στο αγόρι μου για αυτό το θέμα ούτε σε κανέναν...Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς η σεξουαλική παρενόχληση και οκ δεν μου επιτέθηκε σωματικά άλλα νιώθω εκτεθειμένη και αδύναμη μετά από όλο αυτό...