Originally Posted by
μαρια 9
καλησπερα παιδια ! σημερα η φυσιοθεραπευτρια μου με ρωτησε πως θα δισκεδασω το σαββατο το βραδυ και της ειπα οτι δεν ξερω και μου προτεινε να παω σε ενα μπαρ στο γκαζι βεβαια μου λεει δεν θυμαμαι το ονομα της οδου θυμαμαι μονο το ονομα του μαγαζιου της λεω τι μπαρ ειναι αυτο μου κανει κοκτειλ μπαρ . γυριζω στο σπιτι το ψαχνω στο διαδυκτιο και τι να δω οτι το εν λογω μπαρ ειναι γκει μπαρ και μαλιστα το διαφημιζαν σε ολα τα σαιτ των ομοφυλοφιλων . τελος παντων δεν πηγα προσωπικα μου φανηκε περιεργο αυτο που εκανε η κυρια . το πα και σε μια φιλη μου το περιστατικο η οποια τυγχανει να την εχει και εκεινη φυσιοθεραπευτρια και με το που το ακουσε μου λεει η ναντια αποκλειεται δεν ξερει τετοια μπαρ ! μετα απο μια εβδομαδα μου λεει η φιλη μου οτι ρωτησε τη φυσιοθεραπευτρια αν ξερει κανα καλο μπαρ στο γκαζι και της λεει πηγαινα πιο παλια με το αγορι μου σε ενα που εχει ξυλινα τραπεζακια και κανει και καλο καφε αλλα τωρα δεν πηγαινουμε λογω υποχρεωσεων και δε θυμαμαι το ονομα μετα απο αυτο της κανει η φιλη μου πως το λενε αυτο το πολυ καλο στο γκαζι του σεργολουπουλου ηταν αυτο που ειχε προτεινει σε μενα και θυμοταν το ονομα ενω τωρα δεν το θυμοταν σεργουλοπουλος της λει της φιλης μου ποιος ειναι αυτος ? οχι της κανει δεν το ξερω ! εμενα ολο αυτο μου φαινεται περιεργο εσας ?