μου ειπαν ισως να εχω ασπεργκερ
Kαλησπερα!
Βλεπω εναν ψυχιατρο εδω και καιρο, και εχει κανενα εξαμηνο που μου λεει πως εχω καποια συμπτωματα ασπερ. αλλα όχι όλα και ότι μάλλον έχω ασπερ. (βαριεμαι να το γραφω ολο). Δεν είναι ότι με πειράζει και να τοχω, αλλά η αδερφή μου είναι δασκάλα ειδικής (είμαι 30, είναι 35) και μου λέει πως αποκλείεται...διότι δεν έχω στερεότυπα(δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα), ειμαι ονειροπολα και κοιτάω στα μάτια τον άλλον όταν μιλάει. Κάθε σαιτ λέει τα δικά του για το ασπερ. και δεν βγάζεις και νόημα...γιατί μουπε ο ψυχίατρος ότι έχω ασπερ? βαριέμαι πολυ τους ανθρώπους, είμαι πολυ επιλεκτική στο ποιούς κάνω παρέα, δεν μπαίνω στη θέση του άλλου και δεν μπορώ να εξηγήσω τα συναισθήματά μου. κλαιν μαιν. Δεν ξέρω ποιός απτους δυο έχει δικιο, και έχει σημασία...διότι αναλογη θα είναι και η αντιμετώπιση των τυχών προβλημάτων που αντιμετωπίζω.
Η ερώτησή μου και ο προβληματισμός μου είναι στο...δεν θα ειχε πει κάποιος δάσκαλος μου τοσα χρονια σχολειο ότι κάτι είναι διαφορετικό? Είναι απαραιτητα αυτα που λεει η αδερφη μου? Ξέρει κάποιος τι ενέχει ..ας πούμε ..το ελαφριάς μορφής ασπερ.?