ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GOSSIP ΤΕΥΧΟΣ 42 14-20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ .
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
:D
Printable View
ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GOSSIP ΤΕΥΧΟΣ 42 14-20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ .
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
:D
Η Βογιατζάκη στο Down Town λέει ότι έχασε 21 κιλά με δίαιτα και μάλιστα ευχαριστεί τον διαιτολόγο της.... τελικά τι έκανε δίαιτα ή δακτύλιο;
Πού το ξέρεις;
Μάααλιστα, ωραία... μια ακόμη απόδειξη ότι τελικά δουλεύει το εργαλείο...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ .
ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
hi thelo na matho poso kostizei o daktilios
Αν η ασφάλεια σου δεν καλύπτει κοστίζει γύρω στα 6.500 ευρώ, αν έχεις ΙΚΑ μπορείς να την κάνεις σε δημόσιο νοσοκομείο δωρεάν όπως η Βέρα, αν έχεις ΤΕBE πληρώνεις τα μισά περιπου, για περισσοτερες πληροφορίες θα σου απαντήσουν τα παιδια εδώ που το έχουν ψάξει περισσοτερο γιατί εγώ θα την κάνω και θα τα πληρώσω όλα και τα 6.500...
[quote]Originally posted by nikolas
hi thelo na matho poso kostizei o daktilios [/quote
ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ
0 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
3500 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΕΒΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΑ ΘΕΛΕΙΣ
7000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ...
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ.
ΕΜΕΝΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ..:D:D
Εγώ δίνω 6.500 στην Κεντρική Κλινική
παιδιά εγω δήλωσα οτι εχω τεβε και ιδιωτική ασφαλεια και χρεωσανε το τεβε 4,500 και εμενα 4,700 με αποδειξη για να τα πάρω απο την ασφάλεια ........ακομα δεν ξερω θα σας πω ..............οταν τα πάρω....
Γιατι...ο δημοσιογραφος Κος Λοβερδος πως τα εχασε? Δαχτύλιο εβαλε και αυτος ;)