Παρακολουθήσατε τις εκπομπές που τον φιλοξένησαν;
Τι συναισθήματα σας προκαλεί ένα τέτοιο φαινόμενο, αν όντως ισχύει;
Θα το επιχειρόύσατε ποτέ;
Ένα τέτοιο εγχείρημα μπορεί να πάει κάποιον που πονά μόνο μπροστά ή και πολύ πίσω;
Printable View
Παρακολουθήσατε τις εκπομπές που τον φιλοξένησαν;
Τι συναισθήματα σας προκαλεί ένα τέτοιο φαινόμενο, αν όντως ισχύει;
Θα το επιχειρόύσατε ποτέ;
Ένα τέτοιο εγχείρημα μπορεί να πάει κάποιον που πονά μόνο μπροστά ή και πολύ πίσω;
Αυτός είναι ο τύπος που έχει επικοινωνία με νεκρούς;
Ναι αυτός
Εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να το κάνω αυτό. Πιστεύω στους ενδιάμεσους γενικότερα
ΔΕΝ τον ξέρω τον τύπο,
ΔΕΝ πιστεύω σε ενδιάμεσους (και παράμεσους),
ΔΕΝ μου αρέσει να ψάχνω για εξιλεώσεις απο νεκρούς,
ΔΕΝ μου αρέσουν οι αυταπάτες,
ΔΕΝ μου αρέσουν καθόλου όταν γίνονται ατνικείμενο εκμετάλευσης τα ανθρώπινα αισθήματα,
ΔΕΝ.
Ήθελα να το παρακολουθήσω αλλά επειδή άρχισε να με αγχώνει και να με ψυχοπλακώνει το άλλαξα.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
(τα μπλεζάκια δικά μου και όχι από το αρχικό κείμενο)
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Αυτός είναι ο τύπος που (σορρυ που κόβω την πρόταση αλλά ήθελα να γράψω κάτι που μάλλον λείπει)
ΛΕΕΙ ΟΤΙ έχει επικοινωνία με νεκρούς;
Θα το ήθελα κι εγώ κατά βάθος Θεοφανία...
Τότε ο θάνατος δε θα ήταν αποχωρισμός...
Παλιά είχα με τα όνειρα μια σύνδεση. Τώρα πάει χάθηκαν κι αυτά...
ΤΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ;
ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ WIND
Εγώ δεν θα ήθελα να έχω τέτοιου είδους επικοινωνία.Με τρομάζει.Αλλά θα\'θελα να ισχύει ότι αυτός έχει την επικοινωνία αυτή γιατί τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι άλλο μετά τον θάνατο..
Κι εγώ θα ήθελα πολύ να ισχύει...Κυρίως για να νιώθεις ότι ο άλλος είναι κοντά σου και δεν σε έχει αφήσει ολοκληρωτικά...Σε νοιάζεται και θέλει να είσαι καλά. Και σου στέλνει ένα μήνυμα...
Μανθες ναι αυτός έχει καλό σήμα!
Και για να ελπίζουμε ότι κι εμείς όταν θα φύγουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο δεν θα εξαφανιστούμε εντελώς αλλά κάπου θα υπάρχουμε...
Justme έχεις δίκιο και εσύ.
Βασικά πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κακό και καλό όλο αυτό.
Κακό στο ότι δεν μπορείς να απαγκιστρωθείς και να προχωρήσεις χωρίς αυτόν που έχασες και να επιζητάς συνεχώς επικοινωνία μαζί του με τέτοια άτομα...
Αλλά καλό στο να ξέρεις ότι τίποτα δε χάνεται...Ότι κάποια στιγμή θα τον ξανασυναντήσεις...
Δανείζομαι από ένα άλλο θέμα (με ανέκδοτα) (http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2309&page=2) το εξής
«Όσοι πιστεύουν, δεν νιώθουν την ανάγκη εξηγήσεων. Όσοι δεν πιστεύουν, αμφισβητούν κάθε εξήγηση»
και τονίζω το πρώτο κομμάτι........