Νεο μελος - Η Ιστορια μου - Updates
Η ιστορια μου.
Λεγομαι Γιαννης και ειμουν 187 κιλα. Απο πιτσιρικας παντα ειμουν ενα γεματο παιδι, αλλα ιδιαιτερα τα τελευταια 7/8 χρονια παραμεγαλωσα! Εχοντας κανει αμετρητες διαιτες και προσπαθειες μεσω μηχανηματων σε κεντρα αδυνατισματος, αποφασισα να κανω κατι ριζικο. 3 Ιανουαριου ηταν η μερα που αλλαξε η ζωη μου.
Μετα απο σκεψη, αποφασισα να παω στον Συλλογων Παχυσαρκων και επικοινωσα με την κυρια Δωρα Σ. (κρυβω το επωνυμο, οποιος θελει πληριοφοριες ας στειλει ΡΜ). Εκει μου εξηγησε αναλυτικότατα τις διαφορες μεθοδους που γιονται και τις διαφορες παρενεργειες που μπορει να εχουν. Το κλιμα που επικρατει στον συλογγο ειναι εκπληκτικο!
Μετα απο συσταση της επισκεφτηκα εναν ιατρο-χειρουργο στο Κολωνακι οπου και ΄βγηκε η ετυμηγορια : Δαχτυλιδι & Bypass ! Ταυτόχρονα θα γινόταν και κοιλιοπλαστική (η κοιλια μου σχεδον εφτανε τα γεννητικα μου οργανα) και καποια πολυ μικρη λιποαναρρόφηση σε περιοχη στηθους και γοφων.
Η ολη εγχειρηση εγινε στο Ιατρικο Κεντρο Ψυχικου (πρωην Απολλωνιο). Πηρε 9μιση ωρες. Ναι. εννιαμιση ωρες...Φυσιολογικο, αν σκεφτειτε οτι εκανα 4-σε-1 χειρουργια :
1) Τοποθετηση γαστρικου δαχτυλιου
2) Γαστρικο bypass
3) Λιποαναρροφηση τοπικα
4) Κοιλιοπλαστικη
Ξυπνωντας αργοτερα, εννιωσα απιστευτη ζαλαδα κ μικρα πονακια στην περιοχη της κοιλιας. Ευτυχως για μενα οι επομενες 4 μερες που εκατσα στο νοσοκομειο, ηταν απροβληματιστες. Δεν ετρωγα τιποτα, λογω ορου και εχασα κ απο εκει καποια κιλακια.
Μπηκα στο νοσοκομειο 187.5! Χτες πηγα στον γιατρο για την ρυθμιση του δαχτυλιδιου και ειμουν 156 (Μετα απο περιπου εναμιση μηνα) Για τις επομενες 2-3 μερες οι τροφες που θα τρωω θα ειναι υγρες μεχρι να ανοιξει λιγακι ο δαχτυλιος κ να δεχεται κ τις στερεες.
Ειμαι πολυ χαρουμενος που εκανα την κινηση αυτη. Αν κ ξερω οτι θα ταλαιπωρηθω λιγακι στην αρχη, ξερω οτι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ ικανοποιητικο. Λιγοτερο βαρος = λιγοτερα πιθανα προβληματα!
Ελπιζω με το παραδειγμα μου να καταφερα να παρακινησω και αλλους νεους/νεες να κανουν το βημα αυτο.
Φιλικα - Γιαννης