Quote:
Originally posted by tesorina
Καλημέρα!
Κλεονίκη, ανακάλυψες δύο πολύ ευαίσθητα σημεία..πρώτον αυτό που λες να κοιτάω μόνο το σήμερα, είναι κάτι που το προσπαθώ πολύ σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Όπως μου είχε πει και κάποιος σκέφτομαι πάρα πολύ για πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω με αποτέλεσμα να αγχώνομαι και συχνά να νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω.
Από την άλλη...μόλις χθες νόμισα ότι είχα γουρουνιάσει...όμως ο άντρας μου κάθησε μαζί μου, κατέγραψε τι είχα φάει και τελικά όλη τη μέρα ζήτημα αν πήρα 1.000 θερμίδες...εμένα μου φαινόταν ότι είχα φάει ένα σκασμό φαί...αμέσως η ψυχολογία μου άλλαξε και οι σκέψεις να πάω να φάω κι άλλο φύγανε...είμαι γενικά τελειομανής κι αυτό βγαίνει και στη σχέση μου με το φαγητό. Όμως καταλαβαίνω ότι αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ ως τέλειο είναι εντελώς λάθος.
Πάντως σήμερα φόρεσα μία άσπρη εφαρμοστή φούστα...εδώ και δύο μήνες κρύβομαι μέσα στα μαύρα. Ωραία είναι πάνω μου...δεν είμαι όσο αδύνατη θέλω, αλλά ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου αδύνατο. Ακομα κι όταν είχα φτάσει 38 κιλά, το σκεφτόμουν πριν βάλω το μπικίνι μου...
πολυ σωστα τα 2 σημεια που επισημανε η Κλεονικη και χαιρομαι που συμφωνεις κι εσυ...