Quote:
Originally posted by free
..... ειμαι παχια..ΠΑΧΙΑ....δεν αντεχω αλλο και οσο ακουω οτι επαναλαμβανονται τα λαθη τα δικα μου, τρελαινομαι...δεν θελω κανεις αλλος να βιωσει αυτο που βιωσα..σε καμια περιπτωση...η ψυχολογια μου ειναι πατος..με κοιταω στον καθρεφτη και με σιχαινομαι...ειμαι μια χοντρη και τιποτα αλλο η οπια ηταν ανικανη να διατηρησει το βαρος της, το μειωμενο βαρος της....νιωθω πραγματικα οτι χανομαι...θελω να φυγω απο αυτον τον κοσμο..δεν εχει καμια σημασια η υπαρξη μου..καμια...δεν ζω πλεον αρα γιατι να υφισταμαι...δεν αξιζει η ζωη μου...και δεν ακουω κανεναν..ολοι μιλανε εκ του ασφαλους...ερχονταιο και μου μιλανε ατομα 60 κιλων...τι να μου πουν αυτα τα ατομα?? να μην στενοχωριεμαι που ειμαι 82 κιλα μεσα σε 3 μηνες απο εκει που ημουν 57???....κανεις δεν καταλαβαινει..κανεις..αυτο ειναι που με λειπει περισσοτερο...οτι κανεις δεν καταλαβαινει..δεν απαιτω κατι τετοιο αλλα τουλαχιστον ας μην μου παριστανουν οτι ξερουν τι περναω..ολα τα ειχα στην ζωη μου παντα, δεν μου ελειπε τιποτα...γιατι σε εμενα να ερθει η βουλιμια>?? γιατι??..δεν μπορω αλλο....ειμαι σε απελπιστικα ασχημη κατασταση...δεν θελω τιποτα και κανεναν, μονο να πεθανω.....και αν συνεχιστει εκει θα καταληξω..δεν αντεχω ειλκρινα..
ειμαι περιπου 10 κιλα παραπανω απο σενα ακομα και τωρα ενω εχω χασει αρκετα...