Καλησπέρα σας παιδιά και από εμένα.Μέτα τα λίγα λόγια που έγραψα στο καλωσόρισμα νέων μελών ,θα ήθελα να σας περιγράψω το πρόβλημα μου.
Στα 19 μου χρόνια ήμουν 69 κιλά.Τόσα παρουσιάστηκα φαντάρος.όταν απολύθηκα είχα φτάσει 83κ.άρχισα να εργάζομαι και έπεσα στα 80κ.Νορμάλ για το ύψος μου(1.77).άρχισα σιγά σιγά να παίρνω κιλά και έφτασα το 2001 που παντρεύτηκα να είμαι 89κ.Μέσα σε ενάμιση χρόνο έφτασα τα 101κ.άρχισα δίαιτα χημική και έπεσα στα 88κιλα.Μεγάλο λάθος αφού κάποια στιγμή παραλίγο να λιποθυμήσω.Φυσικά τα ξαναπηρα γρήγορα.
Αποφάσισα να αρχίσω με διαιτολόγο.Ολα πήγαιναν μια χαρά.Πάλι έφτασα τα 88-89κ έχασα όμως τον πατέρα μου πολύ ξαφνικά (51 χρονών)και με πείραξε αφάνταστα.Τα ξαναπηρα μέσα σε 3-4 μήνες.Απο τότε παλεύω χάνω λίγα τα ξαναπαίρνω.
Το τελευταίο χρόνο όμως δεν μπορώ με τίποτα την δίαιτα.Μόλις στεναχωριέμαι ή εκνευρίζομαι(πάρα πολλά νεύρα πολλές φορές χωρίς λόγο)το ρίχνω στο φαγητό.
Η γυναίκα μου με παρακαλάει γιατί το πάχος μου εχει δημιουργήσει και προβλήματα υγείας.Εχω λίγο πίεση(παίρνω χάπι),υψηλές τρανσαμιναζες ,προδιάθεση για υψηλό ζάχαρο.
Το σημαντικό είναι ότι εδώ και 11 μήνες έχω και ένα μωρό που είναι όλη μου η ζωή(και η σύζυγος μου φυσικά)και φοβάμαι ότι μεγαλώνοντας θα έχω και άλλα προβλήματα αν συνεχίσω έτσι.Θέλω τόσο πολύ να αδυνατίσω αλλά δεν μπορώ με τίποτα.
Δοκίμασα και με ψυχολόγο αλλά δεν με βοήθησε ιδιαίτερα.
Συγνώμη για την πολυλογία αλλά έπρεπε να τα πω σε κάποιον.Ευχαριστώ.Ελπιζω μεσα απο την κουβεντα να καταφερω κατι.
Εχω ένα Reductil σπίτι το οποίο μου πρότειναν να δοκιμάσω αλλά έχω διαβάσει τόσο άσχημα πράγματα που φοβάμαι πολύ.
.