Ελαττωματικη παρτιδα μυαλου!!!!
Καλησπερα σε ολους! Εχετε γινει η παρεα μου αρκετο καιρο τωρα και αποφασισα να πω κ γω τα βασανα μου, μπας κ ξεφυγω λιγο απο την καταθλιψη μου!
Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου κανω εμετους, παιρνω καθαρτικα και εχω κατεβασει οτι κυκλοφορει σε χαπι! Ποτε δεν ημουν ευχαριστημενη και ποτε δεν μου αρεσε αυτο που εβλεπα στον καθρεφτη.
Ιδιως οταν κατι με στενοχωρουσε ετρωγα οτι εβρισκα και μετα ξοδευα ωρες ολοκληρες να το βγαλω.Παντα βεβαια θεωρουσα οτι ειχα τον ελεγχο!!! Πριν μερικους μηνες εφτασα στα 49 κιλα κ αρχισα να μου αρεσω αλλα ηθελα λιγο ακομα... κ φυσικα φοβομουν οτι θα ξαναπαχυνω, για πρωτη φορα μου κοπηκε η περιοδος και εκει αρχισε η υπερφαγια, χωρις σταματημο ομως! Απο εκεινη την στιγμη σκεφτομαι συνεχεια το φαει κ μετα σκεφτομαι το ποσο χαλια εχω γινει...Ειμαι πια 27 ετων και αυτην την στιγμη 57 κιλα με 169υψος και δεν αντεχω τον εαυτο! Προσπαθω να κανω μια σωστη διατροφη κ γυμναζομαι τις 2 τελευταιες εβδομαδες αλλα μου φαινεται ποιο δυσκολο απο ποτε. Δεν εχω ορεξη για τιποτα, δεν βγαινω και εχω χαθει απο φιλους κ γνωστους για να μην δουν τα χαλια μου. ευτυχως που βρηκα κ σας και ξερω οτι δεν ειμαι η μονη με τετοια προβληματα.
Συγνωμη για τα πολλα λογια, αλλα βρηκα ευκαιρια να βγαλω λιγο το βασανο μου μπας και ξελαφρωσω!