Ερωτικό ενδιαφέρον: Δεν είναι όπως παλιά ... Σας έχει συμβεί?
Καλή σας ημέρα,
Είμαι σε μια μακροχρόνια σχέση. Με το πέρασμα του χρόνου έχει προκύψει ένα "θέμα". Δεν με "βλέπει" ερωτικά όπως παλιά.
Στην αρχή η εξωτερική μου εμφάνιση δεν αποτελούσε πρόβλημα ... Με το πέρασμα του χρόνου όμως παρατήρησα μείωση του ερωτικού ενδιαφέροντος του. Το συζήτησα και η ειλικρινής απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν με βλέπει όπως παλιά ... ότι έχει "κουραστεί οπτικά" να κάνει έρωτα με τον άνθρωπο της Pirelli & ότι δεν είναι κάτι που το επιλέγει ? είναι απλά μια «αντίδαραση» του «σώματος» του (κάτι σαν ... το δε πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής). Του είπα ότι προσπαθώ - και είναι αλήθεια - κατά καιρούς να κάνω κάτι αλλά χωρίς αποτέλεσμα και μου απάντησε ότι αυτό οφείλεται στο ότι απογοητεύομαι και τα παρατάω χωρίς αποτέλεσμα - επίσης αλήθεια ...
Το ερώτημα μου λοιπόν είναι ... Σας έχει συμβεί? Αν ναι, πως το αντιμετωπίσατε? Εγώ - πλέον - έχω (ας πούμε) διορία να κάνω έστω προσπάθεια με κάποια αποτελέσματα μέχρι το τέλος του χρόνου ... διαφορετικά ... δυστυχώς θα αποχαιρετήσουμε τη σχέση μας και θα επισημοποιήσουμε κάτι που τώρα υπάρχει ανεπίσημα ... μια απλή φιλία!