συμφορουμήτες η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη!
έχετε εξαφανιστεί όλοι και δεν υπάρχει κανένα ίχνος συμμετοχής και συλλογικότητας! ποιά βοήθεια ; ποιά στήριξη; ποιά συμπαράσταση;
ανασύνταξη παρακαλώ!!!!!!
Printable View
συμφορουμήτες η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη!
έχετε εξαφανιστεί όλοι και δεν υπάρχει κανένα ίχνος συμμετοχής και συλλογικότητας! ποιά βοήθεια ; ποιά στήριξη; ποιά συμπαράσταση;
ανασύνταξη παρακαλώ!!!!!!
Ναι η αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν βλεπω πολυ συμμετοχη.Κ πριν που μπηκα εσυ μονο ησουν online.
δεν πιστεύω να εννοείς ότι δεν είμαι αρκετή!!!! :) χεχεχεχεχχεχεχεχεχεχ έχω στήσει καραούλι και περιμένω!
άσε που όλοι είναι επισκέπτες και όχι μέλη.... αυτό που το πας!!!
ποιός παίζει κρυφτούλι; μετράω!!! :)
Συντάσσομαι με την καταγγέλλουσα και μοναχική εναπομείνουσα φρουρό των πυλών μας!
Κι άντε κάτι καλοκαιρινά σαβ/κύριακα,κάτι αυγουστιάτικες διακοπές να δείξω κατανόηση...
Αλλά τώρα; Μπήκε ο Οκτώβρης!Κανείς δεν επέστρεψε με κιλάκια;Κανείς δεν κυκλοφορεί στα μέρη μας;
Και πέρα από το θέμα του βάρους...Πού πήγε η συντροφικότητα,η παρέα,το μοίρασμα;
Θα καταντήσουμε να νοσταλγούμε τις συγκρουσιακές μας περιόδους;Τόσο χαμηλά φτάσαμε;
Εντάξει,έχουμε όλοι τη ζωή μας,ο χρόνος είναι περιορισμένος,η ζωή η ζώσα δεν είναι στο δίκτυο και τα συναφή...
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως!Στοιχιθείτε πάραυτα!Αρχίζει η καταμέτρηση και θα πέσουν κεφάλια!
Λιγουλενια παρουσα!!! χιχιχιχιχι
κ με παραπανω κιλακια σε σχεση με το καλοκαιρι :P
Εσύ φτηνά τη γλύτωσες!
Να δούμε οι επόμενοι τώρα...
Εγγεγραμμένα μέλη :1404
Ψήφισαν : __3__ (μέχρι τώρα)
ʼκυρα/λευκά : _____ ?
Απόντες/ούσες : _____?
Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την επόμενη δύση του ηλίου.
έλα τώρα που γυρίζειιιιιιιι πάμεεεεεε!!!!!!
έχουμε και τσάτ ρούμ! κι έχουμε και μσν!
εχουμε chat room εχουμε και μσν αλλα εστω στο chat room δεν ειναι ποτε κανεις!!!!!
ντροπη σας!:P
εγώ πάντως έχω πρόβλημα με το τσατ ρουμ. με πετάει!!! αλλά μπαίνω και δεν είναι κανείς ποτέ!
:)
Γεια σας..Ηρθα να ψηφισω κι εγω.!!!Εμενα η απουσια μου οφειλεται στη γενικοτερη περιοδο "ησυχιας" μου,πραγμα περιεργο για μια γλωσσοκοπανα σαν κι εμενα..
Αυτο λοιπον,οφειλεται,τοσο σε αγχος με κατι μαθηματακια που χρωσταω,αλλα και στο γεγονος του οτι εχω παρει τα κιλα που ειχα χασει το καλοκαιρι-ειμαι ξανα 89..
Αλλα δεν το βαζω κατω..Δεν αλλαζω το τικερακι και ελπιζω παλι στην υποστηριξη σας να ξαναξεκινησω απο αυριο..
τέρμα τα γκάζια!!! φύγαμε!
δηλωνομαι και γω με τη σειρα μου..
δεν μας σκιάζει φοβέρα καμοιά!....πάμεεεεεεεε πάλι!!!Quote:
Originally posted by Tricky_Spider
παρουσα κι εγω!
μπορει να μην συμμετεχω αλλα σας διαβαζω παντως!!
κι εγω με παραπανω κιλα! (αρκετα μαλισταα)
Κορίτσι του Μάη,δεν πτοούμαστε!Γερά με τσαμπουκά!
Τώρα που γυρίζει που λέει και η καταγγέλλουσα...
Τα μέλη που ψήφισαν μέχρι στιγμής είναι 7...Έλα και οι υπόλοιποι!
Καλημέρα κορίτσια!! Εννοείται ότι δηλώνω κ'εγώ παρούσα!! Νιώθω ήδη καλύτερα που έχουμε η μία την άλλη !!!