καλημερα όπως βλέπετε στο προφίλ μου βρισκομαι στην Λάρισα, ειναι καποιος αλλος-η εδω? ξέρετε καποιον καλο ψυχολογο? να πω οτι δεν καταγομαι απο δω και δεν ξερω πολλα...εσεις οι απο Λαρισα τι κανετε??
Printable View
καλημερα όπως βλέπετε στο προφίλ μου βρισκομαι στην Λάρισα, ειναι καποιος αλλος-η εδω? ξέρετε καποιον καλο ψυχολογο? να πω οτι δεν καταγομαι απο δω και δεν ξερω πολλα...εσεις οι απο Λαρισα τι κανετε??
κοριτσι μου στη Λαρισα εχεις εμενα
θα κανονισουμε να πηγαινουμε για περπατημα και να τα λεμε
οποτε θες
εγω τη δευτερα μπαινω στο χειρουργειο και μαλλον την πεμπτη θα μαι πισω
θα σου γραψω στο msn και αν θελεις γραψε κι εσυ
νομιζω οτι θα μας κανει καλο
gilie δυστυχώς δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιον ειδικό στη Λάρισα, όμως θέλω να σου πω συγχαρητήρια για την απόφασή σου να κάνεις θεραπεία, καθώς χωρίς αυτή είναι αδύνατο να καταπολεμηθεί από μόνη της η βουλιμία.
Τζενάκι ευχαριστω πολυ για τις καλες προθέσεις...ήθελα και γω να στο πω αλλα κολουσα λιγακι...βασικα το μεσσενγερ μου ειναι λιγο χαλια αυτο τον καιρο οποτε αν θες να κανονισουμε καποια αρχη στειλε μου u2u εδω και θα κανονισουμε νε βρεθούμε...τελειο!!!
smoke, εχω καταλαβει και γω μεσα απο την επαφη μου με το site οτι ενας ψυχολογος θα μου κανει καλο
gilie
σου στειλα και u2u και μηνυμα στο msn
αν τα παρεις πες μου
κρατα γερα
θα γυρισω απο Αθηνα και θα κανονισουμε να βρεθουμε
κι εγω θελω πολυ να κανω μια καινουργια αρχη
αν ειναι να εχω και παρεα θα ναι πολυ πιο ευκολο
φιλια
αλλος ή αλλη απο Λαρισα??????????????
κι εγω απο λαρισα , ελατε κολυμβητηριο , εχει 12 με 4 ωρες κοινου , καλυτερη αεροβια για χασιμο βαρους δεν υπαρχει , η αντιμετωπιση με ψυχολογο ειναι σωστη αρκει να βρειτε ποια ειναι η αιτια που προκαλει αυξημενη προσληψη τροφης , μπορει να υπαρχουν πολλες αιτιες που δε θες να αντιμετωπισεις πχ και να καταφευγεις στο φαγητο , καλη δυναμη
καλησπερα και σε σενα λοιπον, κολυμπι κανω ολο το καλοκαιρι και δε με τραβαει και χειμωνα...αν θες στειλα μοθ u2u να συναντηθουμε ολες για καφε...
gilie το πηρες το u2u η το μειλ?
Βλέπω,πολύ συσφιγμένες σχέσεις η Λάρισα!Μπράβο σας παιδιά!
Κάτι Αθήνες και κάτι Θεσσαλονίκες να τα βλέπουν αυτά...
τι ολες ! εγω αντρας ειμαι
sorry 95kg απο συνηθεια...μα και συ βρε καλο μου βαλε ενα νικ με γενος...η προσκληση συνεχιζει...τζένη σου στέλνω μηνυμα στο κινητο...
καλημερααα
τζενακι μου ολα καλα???
αν συναντηθειτε στη λαρισα θελω να μου πειτε και εμενα :)
σιγα τι ειναι ο Βολος σε μιση ωριτσα θα ειμαι εκει!!!!!
αμε ακου λεει
θα σου μαρω τηλεφωνο
ειμαι πολυ καλα και παω για τα καλυτερα
ευχαριστω πολυ ζωιτσα μου
gilie περιμενω μηνυμα