Ανοιγω αυτο το τοπικ για καταγραφη της ημερησιας δραστηριοτητας οποια κι αν ειναι αυτη!Ειναι παρα μα παρα πολυ σημαντικο να κινουμαστε και να γυμναζομαστε,οχι υπερβολες-προς θεου,αλλα μια νορμαλ ασκηση ειναι ζωογονος και βοηθαει ανεκτιμητα οχι μονο στο χασιμο βαρους,αλλα και στη διαθεση μας,στην καταθλιψη,στην υγεια και στην ενισχυση της αυτοεκτιμησης μας οποιο κι αν ειναι το βαρος μας...Η φυση του ανθρωπου ειναι να κινειται,να τρεχει,να περπαταει,να σκαρφαλωνει και εχουμε ολοι "βιασει"τη φυση μας με το συγχρονο τροπο ζωης,το αγχος,το θανατηφορο στρες,τα ψυχολογικα προβληματα...Τι πιο ωραιο πραγμα απο το να ιδρωνεις περπατωντας γρηγορα και να νιωθεις ζωντανος,να φευγουν οι τοξινες απο το σωμα,να κοιμασαι ομορφα και ηρεμα και να ξυπνας γεματος ευεξια και ζωντανια?Γιατι δεν κανουμε στους εαυτους μας αυτο το δωρο?
Εγω προσωπικα το εχω αμελησει ολο αυτο και δεσμευομαι στον εαυτο μου απο σημερα να του ξαναπροσφερω την κινηση και την αναζωογονηση που δινει η ασκηση.
Βαζω στοχο για σημερα ξεκινωντας ομαλα 20 λεπτα γρηγορο περπατημα και μετα λιγες ασκησεις με βαρακια στο σπιτι.