-
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
Είμαι νέο μέλος. Είμαι 76 κιλά με ύψος 1.60, 40 χρονών και λέω να ξεκινήσω την προσπάθεια να χάσω βάρος. Κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο θα γράψω λίγο περισσότερα πράγματα για μένα. Αυτό που μπορώ να πω με λίγα λόγια είναι ότι έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ που έχουν σχέση με το αδυνάτισμα. Αυτός πιστεύω πως είναι και ο λόγος που αυτή τη στιγμή ζυγίζω τόσα κιλά. Πριν από μερικές μέρες μου έδωσε μια φίλη 5 CD που την βοήθησαν πολύ να αδυνατίσει. Είναι στα Αγγλικά (δεν είναι δύσκολο να τα καταλάβει κάποιος που έχει μια σχετικά καλή εξοικίωση με τη γλώσσα) που με προβλημάτισαν πολύ αρχικά. Δεν σου αναλύουν κάποιο δίαιτα αλλά ασχολούνται με την ψυχολογική προσέγγιση της παχυσαρκίας. Είναι πολύ ευχάριστα. Το καθένα έχει δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος ο ψυχολόγος αναλύει ένα θέμα και προτείνει διάφορες τεχνικές. Στο δεύτερο μέρος με την τεχνική της ύπνωσης σου μεταδίδει αυτά για τα οποία μιλάει στο πρώτο μέρος.
ʼκουσα τα CD ένα την ημέρα και τώρα για πρώτη φορά κατάλαβα ότι ότι δίαιτα και να ακολουθούσα δε θα έχανα βάρος γιατί το πρόβλημά μου δεν ήταν ότι πεινούσα αλλά ότι πίστευα ότι πεινούσα και ότι οι λόγοι που με έκαναν να μη μπορώ να χάσω βάρος ήταν επί το πλείστον ψυχολογικοί.
Τώρα ξεκινάω με αισιοδοξία την προσπάθειά μου χωρίς άγχος αν θα πετύχω και πότε το στόχο μου γιατί ξέρω ποιος είναι ο στόχος μου και ότι θα πετύχω. Όπως σας είπα είμαι νέο μέλος και δεν έχω ψάξει πολύ καλά όλες τις δυνατότητες που δίδονται από το φόρουμ αλλά σύντομα θα τις ανακαλύψω. Για όποιον ίσως ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τα CDs μπορεί να απευθυνθεί στη σελίδα:
http://www.mckenna.com/
Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να στείλω τα αρχεία που έχω αντιγράψει από τα CDs στον Η/Υ μου και αν κάποιος ενδιαφέρεται για αυτά.
Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας,
Ξέχασα να σας πω ότι με λένε Μαρία. Ελεάνα λένε την κόρη μου και το χρησιμοποιώ για γούρι!
-
μαρία καλώς ήρθες αν και πολύ θα χαιρόμουνα να μην είχες έρθει σε αυτή την παρέα γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν βασανίζεσαι απο κάτι αν θές και εδώ θα βρείς ένα είδος ψυχολογικής υποστήριξης απο ανθρώπους που έχουν ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες τους ίδιους φόβους, τα ίδια προβλήματα και τον ίδιο στόχο με εσένα!!!
θα νομίζεις λοιπόν ότι είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν θα σου πουν ΠΟΤΕ "ε κλείστο και θα αδυνατίσεις!!"
γιατί θα το είχαν κάνει και οι ίδιοι και ξέρουν ότι για όλους τους ανθρώπους δεν γίνεται ή "αν ήθελες θα τα κατάφερνες.."
και ατάκες που κάθε φορέ σου ακούγονται και πιο βαριές και πιο βαριές ...και αυτοί που σου τις λένε γυρίζουν άνετα στο σπιτάκι τους!!!
Είμαι 24 χρονών και απο 50 έφτασα 58 κιλά ένας θείος μου μου είπε ότι δεν προλαβαίνω να γίνω οκ για τις καλοκαιρινές παραλίες!!!
Ξέρεις πως ένιωσα δεν χρειάζεται να σου πω.....απλά ένιωσα σαν γουρούνι που είχα βουτήξει την κοιλάρα μου μέσα στις σοκολάτες!!
Δεν είμαι έτσι και το ξέρω..αλλά εκείνη η παλιοστιγμή σε διαλύει!!
κάνε την προσπάθεια σου και είμαστε εδώ να σε υποστηρίξουμε όσιο μπορούμε!!
εγώ είμαι εδώ αν και πολλές φορές δεν μου μιλάνε ή δεν απαντάνε σε κάποια πράγματα αλλά μόνο και μόνο για να έχω κάτι σαν φόβο που θα πρέπει να ενημερώνω για την εξέλιξη μου!!
εσύ πάρτο όπως θες...
ελπίζω να τα πούμε σύντομα
-
SASA14 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Ο λόγος που έκανα εγγραφή στο φόρουμ μετά από αρκετό καιρό που το παρακολουθούσα, είναι γιατί αρχικά χρειάζομαι πολύ τη μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη που παρέχεται. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι θα ήθελα να μοιραστώ με όλους αυτό που μου συνέβη τις τελευταίες μέρες και έχει ανατρέψει μέσα μου όλα αυτά που πίστευα πριν για την απώλεια βάρους. Όπως έγραψα ήδη, έχω δοκιμάσει οτιδήποτε πλασάρεται από την βιομηχανία του αδυνατίσματος. Δεν έχω άποψη μόνο για το θέμα των επεμβάσεων...
Κατάλαβα επιτέλους ότι σαμποτάριζα η ίδια τον εαυτό μου γιατί έβγαζα όλο μου το άγχος, την κούραση και τα προβλήματα στο πιάτο μου. Ένοιωθα ότι πάντα πεινάω κι αν κάποιος δικός μου άνθρωπος προσπαθούσε απλώς να μου πει κάτι γι αυτό, τον ένοιωθα εχθρό μου. Θα αναρωτηθείς γιατί μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο.
Όσο και αν ακούγεται γελοίο, άκουσα αυτά τα CDs που παρέχουν κατά τη γνώμη μου ουσιαστική βοήθεια στο αδυνάτισμα. Όταν μου τα έδωσε μια φίλη (όχι κολλητή) αρχικά τσαντίστηκα αλλά τα πήρα αφενός για να μην την προσβάλω αλλά και γιατί είχα την περιέργεια να δω τι στο καλό έκανε και έχασε τόσο βάρος (πόλύ περισσότερα κιλά από εμένα!).
Μετά από ένα μήνα που τα είχα στον Η/Υ μου, αξιώθηκα να τα ακούσω. Όταν τα άκουσα ήμουνα αρχικά πολύ επιφυλακτική αλλά μετά αποφάσισα να τα ξανακούσω με λιγότερη επιφύλαξη.
Ε λοιπόν, ο τύπος με έπεισε. Δεν περίμενα στα 40 μου χρόνια να βρω διέξοδο στο πρόβλημά μου από έναν τυχαίο άγγλο που δε με ξέρει και δεν τον ξέρω. Με ένα γρίγορο ψάξιμο που έκανα στο internet, έμαθα πως είναι ψυχολόγος και δεν ήταν τυχαίο αυτό που μου συνέβει.
Θέλω να μοιραστώ με όλους το καταπληκτικό συναίσθημα που αισθάνομαι σήμερα και τη χαρά που έχω που ξεκινάω αυτή την προσπάθεια. Νοιώθω ότι μπορώ να το κάνω και όχι με κόπο αλλά με πολύ όρεξη και ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Δεν ξέρω πως να βάλω στο κάτω μέρος το weight loss ticker!
Πολλά φιλιά σε όλους
-
Eleana Μου καλημέρα σε ζηλεύω και εσένα και πολλούς μα πολλούς άλλους που έχουν βρει μια άκρη σε αυτό το λαβύρινθο!!
άλλοι λένε η τάδε διατροφή άλλοι ο τάδε τρόπος ή τα τάδε φαγητά δεν με παχαίνουν...
τους κοιτάζω όλους τους ανθρώπους στα μπούτια και στην κοιλια και απο εκεί καταλαβαίνω εάν κάποιος είναι χαρούμενος με προβλήματα η όχι!!
Τα βράδια ξυπνάω και πιάνω τον ευατό μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί σκέφτομαι πως έχω κάνει τον εαυτό μου και δεν με αντέχω!!
Κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει μια πάρα πολύ σωστή φράση ¨να προσέχετε τις ψυχές σας και τα σώματα σας γιατί αυτά πάνε μαζί άν υποφέρει το ένα υποφέρει κα το άλλο!!!"
Θα ήθελα πάρα πολύ να τα ακούσω τα cd αλλά δεν είμαι διαθετημένη να δώσω τόσα λεφτά και γιαυτό!!
Γνωρίζεις να τα ανεβάσεις στο ίντερνετ ή αν μπορείς να μου τα έγραφες και να μου τα έστελνες με έξοδα δικά μου!!
θ'έλω να τόσο πολύ να μην τυρρανάω άλλο τον εαυτό μου μα τόσο πολύ αλλά ακόμη δεν έχω βρεί κάτι αν μπορείς να με βοηθήσεις ενημέρωσε με!!!
και όσο για το forum να μείνεις σίγουρα κάπου κάπου θα σε βοηθάει!!
-
eleana γεια σου και απο μενα.
πηγα στην ιστιοσελιδα που μας εδωσες. οντως ενδιαφεροντα αυτα που ελεγε. θα ζητησω απο τον αντρα μου να μου κατεβάσει και τα CD για να τα ακουσω.
καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου.
οσον αφορα το τικερ, πατας πανω στο δικο μου τικερ και σε μεταφερει στην ιστιοσελιδα που δημιουργεις τα τικερ. αφου φτιαξεις το δικο σου το περνεις με copy, paste(στην ουσια ειναι μια διαδρομη στο ιντερνετ)και πας δεξια επανω στην οθονη εχει μια επιλογη Πινακας ελεγχου/επιλογες(σε εσενα μπορει να ειναι στα αγγλικα) μπαινεις εκει και πατας επεξεργασια προφιλ. εκει πας στην υπογραφη και κανεις paste. σε αυτην την διαδρομη στη μεση καπου θα δεις και τον αριθμο των κιλων που εχεις βαλει στο τικερ. καθε φορα που θα κατεβαινεις κιλα θα πηγαινεις στην επεξεργασια προφιλ και θα αλλαζεις μονο αυτο το σημειο.
ελπιζω να σε βοηθησα. αν κολλησεις καπου εδω ειμαστε παλι....
-
Μην τα κατεβάσεις από το internet ακόμα. Θα επικοινωνήσω αργότερα μαζί σου γιατί τώρα δουλεύω και βιάζομαι πολύ.
-
γεια σου Μαρια, θα με ενδιαφεραν και εμενα αυτα τα cd αν βρεις καποιον τροπο να τα ανεβασεις στο rapidshare και αν μας εδινες το link να τα παιρναμε απο κει!
-
Δεν ξέρω πως να το κάνω. Τα αρχεία είναι πολύ μεγάλα. Ξεκινάνε από 4,500ΚΒ έως 24,500ΚΒ. Αν κάποιος μπορεί να κάνει εγγραφή στο skype στη διεύθυνση www.skype.com ή έχει εγγραφεί (είναι δωρεάν) μπορώ να δοκιμάσω να τα στείλω ένα ένα και να δούμε αν δουλεύει έτσι. Αν κάποιος έχει e-mail θα το προσπαθήσουμε και από κει.
Αν έχετε κάποιο άλλο ηλεκτρονικό τρόπο, πείτε μου.
Ο McKenna είναι καλός σε αυτό που κάνει αλλά είναι ήδη πολύ πλούσιος για να του στείλουμε κι άλλα.
Μαρία
-
ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ ZIP ΜΟΡΦΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ WINZIP H WINRAR ( ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ( ΟΠΩΣ RAPIDSHARE) .
ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ :)
-
Έκανα ΖΙΠ τα δύο πρώτα. Επειδή είμαι τελειώς ...ζντουπ... δεν ξέρω σε ποια διεύθυνση ακριβώς να πάω και τι ενέργειες να κάνω για να τα δείτε.
-
ναι οταν τα ζιπαρεις ειναι πολυ μικρα οποτε τα ανεβαζεις εκει
-
Πήγα στη σελίδα αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω. Χρειάζεται να φτιάξω λογαριασμό εκεί;
-
Έχει κανένας λογαριασμό στο skype;
-
κι εκει που εγραφα οτι εχω λογαριασμο (δες U2U), με πεταξε εξω κι εχασα και την προσβαση και ξαναγραφτηκα σαν BARB2....
-
Και απο μενα εχεις U2U φιλη Μαρια