Quote:
Originally posted by femalethess
μεγάλωσα μέσα σε φασαρίες και τσακωμούς...με δυο γονείς που ποτε δεν αγάπησε ο ένας τον άλλον...
είδα την μάνα μου να προσπαθεί να αυτοκτονήσει...
είδα την μάνα μου να σκαρφαλώνει στα κάγκελα για να πέσει κάτω...
έβλεπα την μάνα μου μετά από κάθε άσχημο τσακωμό να φοράει μαύρα ρούχα κ να ξαπλώνει στο πάτωμα κ να μένει εκει για ώρες, πηγαίνοντας μπρός πίσω ,χωρίς να βγάζει λέξη...
έτρεχα πίσω από την μάνα μου όταν μετα από τους τσακωμούς εφευγε από το σπίτι και περπατούσε στους δρόμους ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και εγω από πίσω της να κλαίω και να τις φωνάζω...
είδα τον πατέρα μου να την βρίζει και να είναι σε όλα αμέτοχος...
είδα τους γονείς μου να χωρίζουν...άσχημα...
είδα την μάνα μου να παντρεύεται ξαφνικά κάποιον άλλον...
άκουσα από τον πατέρα μου να μου λεει οτι εγω έφταιγα που χώρισαν..
ακουσα από τον πατέρα μου να μου λεει οτι δεν ήθελε να γεννηθώ και οτι η σύλληψη μου ήταν ατύχημα...
ακουγα απο τον πατέρα μου να με λέει αχρηστη, ανικανη και τούβλο...
και ήμουν παιδι...
στα 14 ξέσπασα....και άρχισε ο γολγοθάς μου με τις νευροβουλιμιες.... κανεις απο τους 2 τους δεν ενδιαφέρθηκε...η μανα μου προσπαθουσε να ζησει με τον νεο της σύντροφο οτι δεν ειχε ζησει και ο πατέρας μου απλά ήταν στο δικό του μικρόκοσμο...
για 3 χρόνια κανεις τους δεν ήξερα τι κάνω...όταν το καταλάβαν ήταν απλά αργά.....δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα...ασε που δεν το προσπάθησαν καν...τον πατερα μου τον ενοιαζε να μην του ξοδεύω πολλά για το φαγητό...η μάνα μου απλά εκανε προσευχες...κ εγω απλά σαπιζα...το σώμα μου και την παιδικότητα μου...εφιαλτικές καταστασεις...πιο ακραιες νομιζω οτι δεν γίνονται....
ήθελα απλα να με σκοτώσω για όλα όσα εφταιγα και χαλάσε η οικογένεια μου....στα 5 χρονια μεσα στο πρόβλημα , είχα γινει 35 κιλα, με μαυρους κυκλους, με τα χειλη σκισμενα απο τα οξεα, με χαμηλο αιματοκριτη κλπ κλπ.....ενιωθα οτι θα πεθαινα....ήμουν τοσο κοντα....φοβηθηκα....και ειπα θα το παλέψω...
αρχισα να αποδεχομαι τα όσα είχαν συμβει στην οικογένεια μου...άρχισα να καταλαβαινω οτι δεν ήμουν εγω υπευθυνη για ολα αυτα!μα ήμουν ενα παιδι!ενα παιδι που ηθελε λιγη αγαπη, λιγη προσοχη και ένα μπραβο...αρχισα να αποδεχομαι οτι ποτε μου δεν θα έχω οικογενεια και ενα σπιτι ζεστο να νιωθω ασφάλεια...πονεσα παρα πολυ...ομως επρεπε να τα αποδεχτω ολα αυτα για να σωσω οτι είχε απομείνει...
ουτε τωρα έχω το μπραβο τους και την αναγνωριση τους!αλλα δεν με ενοχλει! με αναγνωρισαν 10αδες άλλοι άνθρωποι μα πάνω απο όλα μου αναγνωρισα πραγματα εγω η ίδια!ναι συμβιβαστικα με τους γονεις μου κ το ασχημο παρελθον μου...
σιγουρα υπάρχουν μέσα μου πραγματα που με πονανε ακόμα και τωρα που είμαι στα 30, αλλά δεν με καταστρεφουν...με κάνουν απλά να θέλω να γίνομαι καλύτερη ως άνθρωπος και να θέλω να προσφέρω όλα όσα στερηθηκα...
για αυτό σας λεώ!δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη δύναμη! είναι μια βουτια στο μέσα μας, τίποτε άλλο! βρισκεις την αιτια, την αποδεχεσαι και προσπαθεις να την καλύψεις με άλλα πραγματα!αυτο είναι όλο!
σε κανεναν μην επιτρεπεις να σου ριζωνει μέσα σου ασχημα πραγματα! μα πάνω από όλα μην αφήνεις τον εαυτό σου να ζει στη σκια του παρελθοντος...οτι εγινε εγινε.δεν αλλάζει...αυτό που μπορεί να άλλαξει είναι το σημερα και το αυριο.το παρελθον τελειωσε...το μονο που προσφερει το παρελθον είναι να σε κάνει πιο δυνατό και πιο έμπειρο.τιποτε αλλο!
να σηκωνεσαι το πρωι και να λες "το σημερα και το αυριο μου ανηκουν και κανεις δεν θα μου τα παρει ξανα"
αυτο είναι ολο!
Εξομολόγηση καρδιάς,από εκείνους που μετά από τις συγκινήσεις αυτής,έμαθαν να εκτιμούν τους κτύπους της.ʼσε την να χτυπάει δυνατά από εδώ και στο εξής.Για τη ζωή σου...