σας παρακαλω, δωστε μου καποια συμβουλη
καλημερα κ καλη εβδομαδα.
ενω εχω ξεκινησει εδω κ καιρο να προσπαθω να γινω καλα, εχω παρατηρησει οτι απλα λιγο η διαθεση μου εχει αλλαξει κ λιγο η σκεψη μου, αλλα οχι οι συνηθειες μου.
για παραδειγμα σκεφτομαι πιο καθαρα κ πιο ψυχραιμα, ενω πιστευω πως εχω χοντρυνει, (που αλλοτε θα τα κανα ολα ανω κατω) και πιστευω πως γιαυτο φταινε τα φαρμακα βασικα...ενα πασει περιπτωση τα βουλιμικα δεν τα χω σταματησει. κ ενω ηταν αυτα που πριν τα θεωρουσα ασφαλεια στο να μη παχυνω, τωρα τα φοβαμαι σαν τον διαολο οτι αυτα φταινε που παχαινω. παω κ γυμναστηριο κ μερικες μερες νιωθω αδυνατη, αλλες απαισια κ χοντρη κ πιανω συνεχεια καινουργιο κρεας πανω μου. το αγορι μ μ λεει οτι ειναι η ιδεα μου.αλλα πως να ειμαι σιγουρη. στη ζυγαρια δν εχω ανεβει εδω κ 1 μηνα κ κατι, κ ο ψυχιατρος μ ειπε να μην ανεβω μεχρι να μ πει οτι ειμαι ετοιμη. ομως ενω νιωθω καλητερα οσο δεν ανεβαινω κ πιο ελευθερη, με φοβιζει επειδη πιστευω πως ετσι θα αφεθω....αλλα ξερω πως αν ανευω τωρα κ δειξει για οποιοδηποτε λογο παραπανω.....θα τρελαθω....αυτο ειναι σιγουρο....
το θεμα μου ειναι οτι επειδη πριν εκανα διατροφη κ σχεδον ασητια ολη τη βδομ κ ετρωγα πολυ μονο σαββατα, μ εχει μεινει αυτο και τωρα που θελω να το κοψω για να ξεφουσκωσω κ να γινω παλι κοκαλιαρα.αλλα δεν μπορω κ δεν ξερω γιατι. δεν μπορω να κοψω αυτο το γ$%%νο το σαββατο.επειδη απο πριν ημουν στην ψυχολογια της χαρουμενης καθε παρασκευη σκεπτομενη πως ερχεται η μερα που θα φαω οσο γουσταρω....
θελω να το κοψω για ενα διαστημα κ να χασω κιλα γιατι δεν μπορω.οσο το κανω συνεχιζω τα βουλιμικα. σημερα ειδικα νιωθω απαισια ,αηδια, ανικανη, χοντρη κ οτι δεν θα ξεφυγω τελικα ποτε.
ελπιζω να καταλαβατε μεσα στις ακρες τι θελω να πω.
πως να σκεφτω, κ τι να κανω???