ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Δεν ξέρω αν καλώς έβαλα το τόπικ μου στα θέματα ψυχολογίας αλλά μου ταίριαζε καλύτερα.
Από τότε που ξεκίνησα διατροφή και γυμναστική (από τις 10 Σεπτεμβρίου) παρατηρώ κάτι που μου συνέβαινε και παλιότερα όταν έκανα δίαιτες..
Κάθε μέρα μετά το μεσημεριανό φαγητό (μετά τις 3:00 δηλαδή) και μέχρι αργά το απόγευμα (περίπου στις 7:00) ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ!!! Θέλω να φάω τα πάντα, κυρίως γλυκά, νιώθω σαν τρελή, σαν τον πρεζάκια που του λείπει η δόση του! Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα, προσπαθώ με νύχια και με δόντια να το ελέγξω και το απίστευτο είναι ότι όταν περάσουν αυτές οι ώρες, ηρεμώ και είμαι μια χαρά γεμάτη ζωντάνια και αποφασισμένη να κρατήσω την δίαιτά μου, άλλος άνθρωπος!
Τις καθημερινές που είμαι στο γραφείο το ελέγχω, το ΣΚ όμως που είμαι σπίτι μου? Παράδειγμα αυτό το ΣΚ δυσκολεύτηκα πολύ! Το Σάββατο έφαγα 3 μουστοκούλουρα (και με έπιασε κατάθλιψη ότι τα κατέστρεψα όλα, αντιστάθηκα όμως και δεν με έπιασε βουλιμικό να τα φάω όλα) και την Κυριακή αναγκάστηκα και έφυγα από το σπίτι με τα παιδιά και πήγαμε επίσκεψη σε φίλους μας και εκεί κουβεντιάζοντας μου πέρασε!
Μπορείτε να μου πείτε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και σε σας? Ή αν μπορείτε να το εξηγήσετε?
Η μόνη μου ελπίδα είναι ότι μαθαίνοντας να τρώω σωστά στην πορεία θα συνηθίσω και θα μου περάσει..
Είναι κάτι οργανικό ή είναι ψυχολογικό?
Μιλάμε για τρελή κρίση παιδιά, τώρα μπορώ άνετα να καταλάβω τι σημαίνει χαρμάνα!