ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ - ΛΥΣΗ?
Καλημέρα σε όλους! Το πρόβλημά μου είναι παρόμοιο με κάποιων άλλων εδώ αλλά θα σας το παραθέσω για να ζητήσω ακολούθως και τη βοήθειά σας. Από μικρή είχα τάσεις υπερφαγίας αλλά έως κάποια ηλικία κατάφερνα να το ελέγχω με συνεχείς δίαιτες. Τα τελευταία 3 χρόνια έχω πια βαρεθεί να κάνω δίαιτα και καθημερινά καταναλώνω μεγάλες ποσότητες φαγητού και γλυκών. Το αποτέλεσμα είναι να έχω φτάσει 85 κιλά (με ύψος 1.70) και αυτό φυσικά επηρεάζει πολύ και την καθημερινή μου ζωή και τις δραστηριότητές μου, δεν έχω διάθεση να συναντώ τους φίλους μου και να συμμετέχω σε κοινωνικές εκδηλώσεις φοβούμενη ότι όλοι στο περιβάλλον μου θα σχολιάζουν την κατάντια μου! Κάθε πρωί ξυπνάω με την απόφαση να συμμαζευτώ και κάθε μεσημέρι πέφτω με τα μούτρα σε όποια μπούρδα βρω μπροστά μου (τυρόπιττες, πίτσες, fast-food, μπισκότα κλπ). Να σημειώσω εδώ ότι έχω σχεδόν κόψει το κανονικό, μαγειρεμένο φαγητό και προτιμώ να τρώω αηδίες αντ'αυτού! Επειδή πρέπει κάποια στιγμή να πάρω σοβαρά απόφαση να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου, παρακαλώ όποιον μπορεί να με κατευθύνει σχετικά, δηλαδή, τί πιστεύετε ότι θα πρέπει να κάνω? Υπάρχει κάποιο διαιτολογικό κέντρο πχ που να συνδυάζει και ψυχολογική υποστήριξη? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!