Θελετε να μετραμε ποντους καθε εβδομαδα ?
λοιπον αρχιζω με τα δικα μου!!!
Μπρατσα...35
Στηθος...105
Μεση ...... 91
Περιφερεια...οχι αθηνων χαχαχα μαριας......115
Μπουτι ...65
Νεοτερα την Δευτερα!!
Φιλια!!
Printable View
Θελετε να μετραμε ποντους καθε εβδομαδα ?
λοιπον αρχιζω με τα δικα μου!!!
Μπρατσα...35
Στηθος...105
Μεση ...... 91
Περιφερεια...οχι αθηνων χαχαχα μαριας......115
Μπουτι ...65
Νεοτερα την Δευτερα!!
Φιλια!!
α μμαρεσει! πολυ μαρεσει το θεμα αυτο! εχω πεσει τραγικα σε ποντους ενω η ζυγαρια ειναι σχεδον στασιμη, αφου δεν εκανα κ διαιτα τελευταια...κ ολοι μου λενε πως αδυνατισες...κ γω δεν το βλεπω!
Τωρα δεν ξερω αν θα χανω ποντους με τον ιδιο ρυθμο αλλα ευκαιρια να δω!
Μονο που θα γραφω τις μετρησεις απο τον διαιτολογο γιατι μονη δεν ξερω πως να μετρησω....
νομιζω θελει μι αμετρηση στο πιο φαρδυ σημειο της περιφερειας, μια μετρηση στο υψος του αφαλου κ μια σα μπρατσα που μετραω εγω?
περιφερεια ...στο πιο φαρδυ σημειο
μεση ....ειναι πιο πανω απο τον οφαλο ...εκτοσ και αν μετραμε κοιλια!!!
για μπρατσα ...λες να γραφουμε και για αυτα ?
και εμενα μου αρεσει πολυ αυτη η ιδεα.. ειχα μετρηθει στα 113 κιλα οποτε ειμαι περιεργη να δω νουμερα τωρα.. μονο που επειδη ειμαι αδιαθετη λεω να μετρθω απο δευτερα εγω. για πιο αξιοπιστες μετρησεις!
εγω στις μετρησεις μου ειχα και στομαχι και στο σημειο του αφαλου και στην κοιλια χαχα ακτινογραφια με ειχα περασει :P
εμεναα αυτα μου μετραει κ μεση αν δεν απατωμαι μου μετραει στον αφαλο, οχι στο πιο λεπτο σημειο...θα προσεξω κ θα σου πω :D μπρατσα μου μετραει γιατι το ζηταω εγω! στηθος δεν ηξερα οτι μετρανε...
το εβαλα!
οκ κοριτσια...βγαλτε τις μεζουρες!! :) :) :)
χαχαχαχα αντε να δουμε! θα γινει της μαεζουρας! λοιπον να οι τελευταιες μετρησεις που εχω προχειρες...στα 85 κιλα ειχα:
περιφερεια μεσης 97 εκατοστα και πρεπει να παω 88 (στα 75 κιλα)
περιφερεια περιφερειας 117 εκατοστα και πρεπει να παω 109 (στα 75 κιλα)
κοριιτσια ζαλιστηκα με τοσα νουμερα κ τα ουζα...πρεπει να τα κανουμε διψηφια!
χαχαχαα !!
με τα ουζακια τετραψηφια θα τα βλεπεις ...ωχ ωχ!!!!
ζωητσα ...την δευτερααα!!
καληνυχτα κοριτσια!
ζωητσα σωστη! κ λιπομετρηση κανε, η συγκριση οταν χασεις πολλα κιλα σου ανεβαζει το ηθικο τρελα...κ ας λεει η ζυγαρια 84-83-82 κτλ... :D:D:D
χμ.. ακουγεται ενδιαφέρον!
να χω ενα κίνητρο να το κάνω αυτό μία φορά το μήνα τουλάχιστον θα ναι καλά, επειδή το αμελώ εντεώς!!
λοιπον..
μπράτσα 28
στήθος 95
μέση 82,5
περιφέρεια 113,5
βρήκα και κάτι μετρήσεις του απριλίου 2007.. τότε μέση 112 και περιφέρεια 133. αν σας πω οτι δεν εχω σαφή εικόνα της "εικόνας" μου εκείνη την εποχη, τι θα μου πειτε??
αχ μαρεσει πολυ αυτοτ ο 8εμα!!εχω μετρησεις απο οταν ημουν 85..και δεν εχω κανει ακομα!!8α κανω και εγω μαζι σας! τελειο τοπικ μπραβο...αλλα απο βδομαδα γιατι ειμαι αδιαθετη.
Ποια είναι βρε κοριτσάκια και καλά το ιδανικό για την ελληνίδα;
Ξέρει καμιά;