Πως αντιμετωπιζουμε τα πισωγυρισματα;
Για να ανοιξω τετοιο θεμα καταλαβαινετε σε τι κατασταση ειμαι...χτες εκανα μια μικρη παρασπονδια στη διατροφη μου, χωρις να ξεφυγω ομως θερμιδικα και σημερα ενω η μερα ξεκινησε μια χαρα, με το προγραμμα μου κανονικα,με το πρασινο τσαι μου,τα νερα μου κλπ, το σουπερ διαιτητικο μεσημεριανο μου...ξαφνικα μου γυρισαν τα μυαλα και υπεπεσα σε υπερφαγικο επεισοδιο...κρατησε μονο μιση ωρα αλλα κατεστρεψε τα παντα...επειτα απο μια βδομαδα που τηρουσα πολυ καλα τη διατροφη μου και τολμησα να σκεφτω οτι ισως μπορω να τα καταφερω και να απαλλαγω απο τις κακες μου συνηθειες, ξαφνικα το θηριο μου ξαναχτυπησε την πορτα...κι εγω ανοιξα...
Δεν μπορω να σας περιγραψω τα αισθηματα μου απο κεινη την ωρα...περα απο τη σωματικη δυσφορια...νιωθω ανικανη , ντρεπομαι για τον εαυτο μου , φοβαμαι για το ποσο ευκολα σε μια στιγμη μπορει να με προδωσει...
Δεν τολμω να ανεβω στη ζυγαρια φυσικα επειτα απο αυτο...το εκλαμβανω σαν μεγαλο πισωγυρισμα στην προσπαθεια μου...Βεβαια σε αλλη περιπτωση, αυτο θα σημαινε το τελος της διαιτας μου, σημερα που μου συνεβη δεν το συνεχισα,πεισμωσα και θελω να το παλεψω και να το νικησω.
Και θελω να σας ρωτησω. Εσεις που ειστε σε προγραμμα αντιμετωπιζετε ποτε τετοια επεισοδια που φρεναρουν την προσπαθεια σας; πως τα αντιμετωπιζετε; τι αισθηματα σας προκαλουν;