Εδώ θα γράφω καθημερινά τι τρώω για να τα βλέπω και να τα βλέπετε εσείς και να πέρνω γνώμες!
Με λένε Ελευθερία και όταν με αφήσεις ελεύθερη μπορώ να φάω όσο 5 τεράστιοι βόες. Ευτύχως έφαγα φλασιά και αυτή τη φορά δεν θα την χωνέψω εύκολα. Η φλασιά ήρθε παρέα με 8 χαστούκια τα οποία ήρθαν από ανθρώπους γύρω μου, "Ελευθερία μου πάχυνες!", "Μ*Λ*Κ*!!!!! Έχεις παχύνει πάρα πολύ!", "Καλέ! Πέρνεις κορτιζόνη;" "Πωπω... Έχεις πέσει με τα μούτρα στο φαΐ", "Λίγο ακόμα και θα γίνεις σαν την μάνα σου", "Πως έγινες έτσι ρε Λευτεράκη! Πρέπει να προσέχεις ρε γαμώτο...!", "Είπαμε νταρντάνα είσαι ωραία, όχι φάλαινα!"....
Ναι! Είδα 8 άτομα που είχα να δω κάνα χρόνο και όλοι μου είπαν πως πάχυνα... Δεν μου είπαν καν "τι κάνεις"! Από την άλλη τόσα χρόνια ήμουν γύρω στα 75-77 και με είδανε 95. Εγώ δεν το καταλάβαινα αλλά ευτυχώς ήρθαν αυτοί οι "καλοί" άνθρωποι και με ταρακούνησαν. Στις 13/05/2010 αγόρασα ποδηλατάκι και το 'ραψα το ρημάδι! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!! Ελευθερία από τα περιττά κιλά, ελευθερία από τα περίεργα βλέμματα, ελευθερία από το ΣΟΥΒΛΑΚΙ και την COCA COLA την κανονική! Αδυνάτισμα=Ελευθερία! Μεταφορικά και κυριολεκτικά γιατί η Ελευθερία αδυνατίζει και δεν θα σταματήσει μέχρι να γίνει 65 κιλά! Στο διάολο το πιτόγυρο! Στο διάολο και το status passion! Στο-διά-ο-λο!
Από τις 13/05/2010 έχω χάσει 3 κιλάκια (τώρα είμαι 92 δηλαδή). Είμαι χαρούμενη γιατί το κάνω με χαρά και χωρίς να πιέζομαι ιδιαίτερα όπως τις άλλες φορές. Βασικά πιστεύω πως ο Μάιος είναι ο καλύτερος μήνας για να αρχίσεις να χάνεις βάρος. Είναι ωραίος μήνας. Λοιπόν, παραλήρημα ΤΕΛΟΣ. ʼντε στο ψητό...!
19/05/2010
Όνομα: Λευτεράκης
Βάρος: 92kg
Ύψος: 1.63
Το πρωί έφαγα:
1 τοστ με μαύρο ψωμάκι, γαλοπούλα, τυρί, ντομάτα και μαρουλάκι.
Ήπια:
Καφεδάκι φραπεδιά μέτριο προς σκέτο με κανονική ζαχαρίτσα.
Για μεσημεράκι έφαγα:
1 μπωλ μεγαλούτσικο σαλάτα μαρούλι, ρόκα,ξυδάκι και λάδι, και μια μερίδα μακαρόνια βίδες με τόνο και μια αγνώστου ταυτότητος σάλτσα (θεϊκές, ΑΑΑ!!!)
Ήπια:
1 ποτήρι σοκολατούχο γάλα με χαμηλά λιπαρά.
(Κάπου εδώ ενδιάμεσα ευελπιστώ να βρω παρέα για ορθοπεταλιές στην Αθήνα....)
Για το βράδυ σχεδιάζω να φάω ένα γιαουρτάκι (ότι βρω) με 2-3 μεγάλα κριτσίνια.
Τελικά το βραδινό μου είναι μεγάλη μαρουλο-λαχανο-καροτοσαλάτα με λαδάκι, ξυδάκι, 1 φρυγανιά και 1/4 παριζάκι γαλοπούλας.
Θα πιω και μια μπυρίτσα χωρίς αλκοόλ!
Αν έχω βραδινές λιγούρες θα φάω δάχτυλά μου ή κάνα καροτάκι :)
Ούτε δίαιτες με χημείες, ούτε στερητικές να μου τρέχουν τα σάλια, ούτε τίποτα. Ράψιμο και ποδηλατάκι.
Που λέτε παιδιά η διατροφή μου είναι απλή, πρωί τοστάκι μετά μπορεί κάποιο φρούτο, μεσημέρι ότι βρω αν είναι ελαφρύ τρώω και ψωμί (επιβάλλεται), βραδάκι τρώω κάνα γιαρτουτάκι,κάμια σαλατίτσα κι άμα κάτσει κάνω και μια παπάρα με ντοματόλαδο από τη σαλατίτσα ;)
20/05/2010
Σήμερα για πρωί έφαγα:
1 τοστάκι με γαλοπούλα και τυρί.
Ήπια:
1 freddo capuccino μέτριο προς σκέτο.
Μεσημέρι έφαγα:
Λίγο πουρέ με ένα κομμάτι συκώτι με λίγο λάδι και λίγη σαλάτα μαρούλι.
Δεν πολυ πεινούσα :D
Το βράδυ έφαγα:
Παραγγελιά τρελή! Ρύζι κινέζικο σπέσιαλ και λίγη σούπα καλαμπόκι κοτόπουλο(αηδίαααααααα).
Ήπια:
μια μπυρίτσα κινέζικη με αλκοόλ!
21/05/2010
Για πρωί έφαγα:
Φριγανιές 2 περίπου με γεύση ελιάς και 1 τέταρτο(εννοώ από το μπαστουνάκι όχι από το κιλό :P) παριζάκι γαλοπούλας 7-8 ελίτσες.
Για μεσημέρι:
Ντοματοσαλάτα με λαδάκι και 3-4 φριγανιές (κοινώς το έλιωσα).
Το βράδυ επειδή είχα τύψεις που παράφαγα το μεσημέρι έφαγα μόνο μισή μπαγκέτα λευκό ψωμί γαλοπούλα τυρί και μαγιονέζα(έτοιμη απ' έξω).
Ήπια 2 μπύρες με αλκοόλ.
22/05/2010
Βάρος: 91kg
Μόλις ζυγίστηκα παιδιά άλλο ένα κιλάκι μας άφησε χρόνους! Good for me!!!!
Μόλις έφτασα στη δουλειά μου έφαγα:
Την μισή μου μπαγκέτα από χθες.
Ήπια ένα χυμούλη μανταρίνι σαγκουίνι. Αααααχ δροσερόοοο!
Μετά για μεσημέρι έφαγα:
Λίγο ρυζάκι με ένα κομματάκι συκώτι.
Η μεγάλη ηδονική ενόχληση που έχω τώρα είναι ότι έχω φτιάξει χιονούλες οι οποίες έχουν 1.000.000......000.000 χ 1.000.000......000.000 θερμίδες λόγω ζαχαρούχου γάλακτος, οι οποίες πάνε για ένα πάρτυ που είμαι καλεσμένη παρέα με δυο πίτσες, και έχω αυτό το γλυκό αγώνα με τη λιγούρα του να τα φάω όλα.
ΑΛΛΑ!
Δεν υποκύπτω γιατί είναι λάθος στροφή στο δρόμο μου προς το στόχο :D
<3