Παιδια γεια σας κι απο μενα!
Παρατηρω οτι στο φορουμ ειναι πολλες γυναικες!
Και τωρα η ερωτηση μου :
Αντρες υπαρχουν εδω η μονο γυναικες κανουν διαιτα...
Φιλακια!!
Printable View
Παιδια γεια σας κι απο μενα!
Παρατηρω οτι στο φορουμ ειναι πολλες γυναικες!
Και τωρα η ερωτηση μου :
Αντρες υπαρχουν εδω η μονο γυναικες κανουν διαιτα...
Φιλακια!!
υπάρχουν αλλα κρύβονται! καλως ορισες!
Ναι σιγουρα υπαρχουν απλα δεν κανουν τοσο συχνα ποστ οσο εμεις, και μαλλον ειναι λιγοτεροι.Καλωσηρθες!
Oι άντρες goa (nice nick!) δεν νιώθουν τόση κοινωνική πίεση- με άλλα λόγια περιμένουν να γίνουν 200 κιλά πριν αποφασίσουν να ασχοληθούν με την κοιλιά τους.
Πάντως εγώ όταν είδα τον τίτλο του τόπικ περίμενα να διαβάσω κάτι πιο πικάντικο! χαχαχαχαχα
Ναι αλλα οταν το αποφασισουμε τελειωσε έτσι?
χαχαχαχαχα πες μου ότι είσαι άντρας!
Αντρας ειμαι.......................
Καλο αυτο η κακο χαχαχαχαχα
Μας έχουν βάλει πρώτα στο τριπάκι να τρέχουμε να αδυνατίζουμε και εκείνοι να κάθονται από μακριά να θαυμάζουν το κατόρθωμά τους! αααχχχχ...
Καλό, πολύ καλό! Καλωσήρθες!
Εγώ εδώ έχω μιλήσει μόνο με άλλον έναν- ο οποίος πήγε διακοπές και ξέχασε να επιστρέψει! (Κώωωωωστα, Κώστα, είσ' εδώ; )
Καλή αρχή! :)
Ναι και μολις γινετε κουκλες μας αφηνετε μονους κι ερημους.........................χαχα
αν δεν σας βγούν περίεργα συμπλέγματα, εμείς από μόνες μας δεν πάμε πουθενά!!Quote:
Originally posted by goa316
Ναι και μολις γινετε κουκλες μας αφηνετε μονους κι ερημους.........................χαχα
Μου φαινεται πως εισαι η εξαιρεση στον κανονα.........σε παντρευομαι :):)
προίκα έχεις;;; σπίτι ΚΑΙ εξοχικό;; αυτοκίνητο τουλάχιστον 2500cc;;;
χαχαχαχα, είπα να ξαναγίνω κανόνας!!
καλό θαταν να μπαίνει κ ο δικός μου στο foroum που κ που κ να σκέφτεται κ λίγο τη σωστή διατροφή, αλλά όχι ρε συ η κιλούμπα στα 29 είναι πολύ φυσιολογική όπως κ τα προγούλια που έχει. είναι φυσιολογικότατος κ λεπτότατος. κ τι είναι αυτή η δικαιολογία με το στρατό που χρησιμοποιούν όλοι κ την συγκρίνουν μάλιστα κ με τη εγγυμοσύνη!ε όχι!!πάντως άλλο να σαι παχουλος κ ογκώδεις κ άλλο να σου περισεύει μόνο μια τεράστια κοιλιά.καλύτερο το πρώτο!πάντως αν τους κάνουν τόσο κακό τα στρατά πραγματικά τους λοιπάμε.γιατί έχω δει να πηγαίνει κάποιος στρατό σιλφίς κ λιτοδίαιτος κ να βγαίνει πλαδαρός κ λαίμαργος. μα τι τους κάνουν??????
Με μπερδευεις.....
Μου αρεσες σαν εξαιρεση...
Τωρα το μετανιωσα ;);)