Έχω μια απορία???????
Είμαι πολύ κακιά?????
Τα πείρα πρωί πρωί με την πεθερά μου.
Η οποία πρέπει να ομολογήσω ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος.
Μου κρατάει το παιδί από Δευτέρα ως Παρασκευή ,
τα πρωινά, για 7 ώρες, από τις 07:30 που φεύγω μέχρι τις 14:30 που επιστρέφω.
Τις 2 εβδομάδες του μήνα που ο άντρας μου είναι πρωινός, η πεθερά μου κατεβαίνει όταν φεύγω εγώ από το σπίτι στις 07:30
Και τις 2 εβδομάδες που ο άντρας μου είναι απογευματινός έρχεται ότι ώρα ξυπνήσουν
Περίπου στις 10:00 και φεύγει πάλι στις 14:30 που έρχομαι.
Του δίνει το γάλα του στο δικό μας σπίτι και μετά τον παίρνει στο δικό της από πάνω μέχρι να επιστρέψω εγώ?
ΝΑΙ όταν ο πατέρας του είναι το πρωί στο σπίτι και πάλι το φροντίζει η πεθερά μου?..
(δεν έχει βάλει ποτέ τον κανακάρη της στη διαδικασία να δει πως είναι να φροντίζεις το παιδί σου) και εγώ που προσπαθώ πέφτω πάνω σε πόρτα..(αλλά πιστεύω πως φταίει η νοοτροπία που έχει πάρει?..σαφώς από την μανούλα του που τον έχει χαϊδεμένο)
Τεσπά, να σας πω τώρα και το γιατί (τσαντίστηκα)
Σήμερα με την πεθερά μου θα φεύγαμε μαζί το πρωί γιατί έπρεπε να κάνει εξετάσεις αίματος(τυπικά) και είπε στον πεθερό μου να κατέβει κάτω?
Οπότε κατεβαίνει στις 07:10?. Εννοείτε ότι έχει κλειδί έτσι?..
Εγώ δεν είχα σηκωθεί ακόμα, ξυπνάω στις07:15
Και αρχίζει να βάζει τα πράγματα του παιδιού όπου εκείνη ήθελε?.
1) το ποτηράκι για το γάλα του παιδιού αντί στην πιατοθήκη που βρίσκεται πάντα, το έβαλε δίπλα από το μάτι της κουζίνας
2) το μπρίκι πάνω στο μάτι
3) πάτησε το κουμπί στο ανάλογο μάτι της κουζίνας, έτσι ώστε να προεξέχει
4) έβαλε 1 κουτάλι μέσα στο μπρίκι
5) κατέβασε τη ζάχαρη από τη συνηθισμένη θέση της και την έβαλε δίπλα στο ποτήρι
6) διάλεξε άλλα ρούχα για το παιδί από αυτά που είχα αφήσει εγώ πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και τα έβαλε στο μπράτσο του καναπέ στο σαλόνι <<επειδή σήμερα θα είχε ψύχρα>> και καλά (εγώ πάντως σκάω)
7) πείρε και τα παπουτσάκια του, από τη θέση τους έξω από την πόρτα στο δωμάτιο του και τα έβαλε στη μέση του σαλονιού.
8) Επίσης πείρε από το τραπεζάκι του σαλονιού 1 ποτηράκι και 1 πιατάκι του παιδιού που είχε μείνει από το βράδυ?.. μην το δει ο πεθερός μου <<και με πει βρωμιάρα?λέμε τώρα και καλά?.>>
9) ʼνοιξε τα παράθυρα
10) Και τέλος άνοιξε την τηλεόραση στο σαλόνι έτσι ώστε όταν κατέβει ο πεθερός μου να μην πατήσει ούτε το κουμπί μόνος του.
Κάπως έτσι κακόμαθε και τον άντρα μου?.
Εσάς θα σας ενοχλούσε αυτό ή όχι?
Πείτε μου ότι έχω άδικο?. και ότι είμαι τρελή ελεύθερα?..τη γνώμη σας ζητάω άλλωστε?