Γεια σας.
3 εβδομάδες τώρα κάνω σκληρή δίατα για να αδυνατίσω. έχω χάσει 3 κιλά αλλά από τοτε η ζυγαριά έχει κολλήσει αν και βλέπω λίγη διαγορά στο σώμα μου.Παίζει καθόλου ρόλο που δεν έχω φυσιολογική περίοδο;;
Printable View
Γεια σας.
3 εβδομάδες τώρα κάνω σκληρή δίατα για να αδυνατίσω. έχω χάσει 3 κιλά αλλά από τοτε η ζυγαριά έχει κολλήσει αν και βλέπω λίγη διαγορά στο σώμα μου.Παίζει καθόλου ρόλο που δεν έχω φυσιολογική περίοδο;;
Τι εννοεις σκληρη διαιτα? Μηπως εχει κολλησει ο οργανισμος σου επειδη βλεπει οτι τον ταλαιπωρεις?
ποσες μερες εχουν περασει απο οταν κολλησε?
Κάνεις δίαιτα τρεις εβδομάδες.Γράφεις πως έχεις χάσει τρία κιλά.Υπάρχει κάτι που δε μας λες,γιατί αφού έχασες τρία κιλά σημαίνει πως μια χαρά πας.
Αν κόλλησες μετά τα τρία,ίσως είναι αυτό που έγραψε η penelope.
Quote:
Originally posted by penelope1985
Τι εννοεις σκληρη διαιτα? Μηπως εχει κολλησει ο οργανισμος σου επειδη βλεπει οτι τον ταλαιπωρεις?
Εννοώ 1 φιλέτο κοτόπουλο τη μέρα ή 2 καλαμάκια κοτόπουλο πράσινο τσάι και σαλάτα.
Ωχ...
συνονοματη barbara, μαλλον εχεις πολυκυστικες ωοθηκες. οποτε οι κλασσικες διαιτες δεν σε βοηθουν. υπαρχει μια διαιτα ειδικα για αυτη τη περιπτωση. ψαξε το τοπικ στο φορουμ ή αν καμια εχει χρονο ας της βρει το τοπικ. λεγεται πολυκυστικες και παχυσαρκια ή καπως ετσι. μεγαλο ειναι αλλά στις πρωτες σελιδες θα βρεις 2-3 βδομαδες διαιτα και πολλες πληροφοριες
κατσε ρε συ Barb3 απο που εβγαλες διαγνωση? η κοπελα τρωει το απολυτο τιποτα για αυτο δεν χανει...
Αυτά που έτρωγες ήταν πολύ πολύ λίγα.Τον τσάκισες τον μεταβολισμό σου,φυσικό ήταν να κολλήσεις.Νερό έπινες τουλάχιστον αρκετό ή τον αφυδάτωσες κιόλας;
πρωτον ειπα μαλλον. δευτερον οταν τα εγραφα δεν ειχα διαβασει τι τρωει γιατι γραφτηκαν στο ενδιαμεσο.
ισως επειδη εγραψε οτι δεν εχει φυσιολογικη περιοδο σε συνδιασμο με το οτι δε χανει.Quote:
Originally posted by penelope1985
κατσε ρε συ Barb3 απο που εβγαλες διαγνωση? η κοπελα τρωει το απολυτο τιποτα για αυτο δεν χανει...
παντως Βαρβαρα90 μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου, δεν ειναι διαιτα αυτο που περιγραφεις
Έχουν περάσει περίπου 8μέρες. Αλλά περίμενα να χάσω έστω και ένα γιατί δεν τρώω και τίποτα.....Quote:
Originally posted by click
το ειπες και μονη σου νομιζω.... δεν τρως σχεδον και τπτ..
αυτο ειναι οτι χειροτερο, γιατι ο οργανισμος σου νοιωθει πως εισαι σε κατοχη... ετσι κραταει το λιπος του δεν κανει καυσεις για να μπορει να σε συντηρησει..
δοκιμασε για δυο μερες να φας φυσιολογικα, 5 γευματα δλδ( πρωινο- μεσημεριανο- βραδυνο- 2 σνακ) εννοειτε βεβαια βαβισμενα στη σωστη διατροφη και θα δεις πως θα ξεκολησεις!
πριν παρω την κατω βολτα και πηγαινα σε διαιτολογο .. σκεψου ημουν πιο λιγα κιλα απο οτι ειμαι τωρα και με θεωρουσα παχια.... μου εδινε σαν διατροφη οταν κολουσα την εξης διατροφη και σε εενα προσωπικα ειχε αποτελεσα..
λοιπον απο το πρωι μεχρι αργα το μεσημερι εως 4 γιαουρτακι 2% και 4 μηλα και αργα το απογευμα αναλατο κοτοπουλο με μισο αγγουρι ή αναλατο ψαρι με κολοκυθακια βραστα ... (χωρις λαδι εννοειτε)
και ως δια μαγειας ενω δεν ενοιωθα καθολου πως εχω πεινασει η πως εκανα 'αποτοξινωση' την αλλη μερα ημουν μειον ,,
δεν ξερω αν εχει να κανει με καποιου ειδους φουσκωμα η κατι τετοιο. γιατι κι εγω ειχα κολλησει για 1 βδομαδα. εχασα τα πρωτα 3 κιλα πολυ συντομα και μετα κοντα στην 3η εβδομαδα νομιζω κολλησα. Μετα εφυγαν 1μιση-2κιλα μαζι.Quote:
Originally posted by Barbara90
Έχουν περάσει περίπου 8μέρες. Αλλά περίμενα να χάσω έστω και ένα γιατί δεν τρώω και τίποτα.....Quote:
Originally posted by click
Παντως αυτο με την περιοδο να το κοιταξεις οπωσδηποτε.
Και να κοιταξεις να φτιαξεις τη διαιτα σου.
βαλε πρωινο και δεκατιανο αν θελεις.
Δεν ξερω αν σε βοηθαει να τα γραφεις σε χαρτι, το προγραμμα της εβδομαδας.
Παντως μην κανεις τη διαιτα βασανιστηριο γιατι δε θα καταφερεις να την κρατησεις, η μπορει μετα να τα παρεις τα κιλα για πλακα.
Ακομα χειροτερα, στερωντας τοσα θρεπτικα συστατικα απο τον εαυτο σου θα εχεις ατονια, μυικη κοπωση, ζαλαδες. Ισως και κατι πιο σοβαρο.
Προσεχε παντως :starhit:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον.
Θα κάνω αυτά που μου είπατε και θα σας ενημερώσω. :)