Originally posted by vanvan
Quote:
Originally posted by alexandrita
τι????? κι εγω πολυτεχνικη σχολη εχω τελειωσει και σε νιωθω!!!!!!!!τι εμπνευση ειχαν οι καθηγητες σου,ελεος!!!
δεν θα ειχα παρει ποτε πτυχιο!!!
και σκεψου οτι οταν μπηκα 4 ετος ειχα 15+ μαθηματα να χρωσταω και παρ'ολ'αυτα τελειωσα στα 5 χρονια ακριβως!!!!
καλο κουραγιο vanvan!!!!!!!!!!!
Ασε Alexandrita μου απο καινοτομίες άλλο τίποτα στην σχολή μου!!!
Την πρώτη χρονια που ήταν να πάω απο το 3ο στο 4ο χρωστούσα 15 μαθήματα όπως και εσύ.
Μετά όμως μπλοκάρισα τόσο μα τόσο πολύ που περνούσα 1 μάθημα σε κάθε εξεταστική και μετά 1 μάθημα σε ένα χρόνο και τέλος 0 μαθήματα σε έναν ολόκληρο χρόνο. Μπλοκάρισα με αυτο που έγινε .Αντι να με βοηθήσει το μέτρο και καλά, με ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ. Να σου μόνο οτι πέρσυ αρχες Αυγούστου ήμουν 52 κιλά και αρχες Νοεμβρίου μετά απο μία χάλια εξεταστική 65 ενω μετά την εξεταστική Φεβρουαρίου άγγιξα τα 75 νομίζω γιατι είχα σταματήσει να ζυγίζομαι κιολας.
Μιλάμε τώρα για 20 με 25 κιλά σύνολο μέσα σε 4-5 μήνες...
Η κατάσταση είναι απλά τρΑγική.. και να σου πω κατι άλλο? Και εγω πιστεύω πως θα είχα τελειώσει στα 5 χρόνια αν δεν ήταν αυτο...Τώρα μπαίνω 8ο και ακόμα πτυχιο δεν βλέπω στον ορίζοντα... και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!! ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ......