Quote:
Originally posted by nifitsa
Καλημέρα σας, ειμαι απογοητευμένη, εξαντλημμένη και κουρασμένη. Προσπαθώ, ξαναπροσπαθώ κάνω δίαιτες χάνω π.χ. 5-6 κιλά και μετά αφήνομαι και τα παίρνω πίσω διπλά. Ασε που ποτέ δεν έχω τη δύναμη να φτάσω στον τελικό μου στόχο. Κι έτσι κάνω μια ζωή δίαιτα. Βαρέθηκα, αλλά τελικά το πήρα απόφαση!!! Θα κάνω την τελευταία μου προσπάθεια. Αν δεν τα καταφέρω κι αυτή τη φορά, δε θα ξαναπροσπαθήσω ποτέ. Θα πω ok έφτασα τα 94 θα προσπαθήσω να μην πάρω άλλα και θα αγαπήσω τον εαυτό μου όπως είναι. Θέλω τη στήριξη σας μια που δεν έχω τη στήριξη κανενός άλλου, σας παρακαλώ όσες προσπαθούμε να απαλλαγούμε από τα παραπάνω βρωμοκιλά μας, ας γίνουμε μια ομάδα και ας θέσουμε τους στόχους μας!!!
Ξεκινάω πρώτη.
Είμαι η νυφίτσα, είμαι 26 χρονών και βαρέθηκα να κουβαλάω περιττό βάρος και να ντρέπομαι γι αυτό. Πριν 3 χρόνια ήμουν 70 κιλά και η ζωή μου είχε αλλάξει εντελώς. Ενοιωθα πολύ όμορφα, άρεσα πάρα πολύ και όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές για μένα. Ας μην πω για τα όμορφα ρούχα και τις κοντές φουστίτσες που τις κοιτάω με νοσταλγία... Θέλω να τα ξαναζήσω όλα αυτά.
Δυστυχώς σιγά σιγά 'επαιρνα πίσω το βάρος που έχανα, στην αρχή πήγα 75, καμία διαφορά κι όλα μια χαρά, έτσι λίγο λίγο σε 2 χρόνια πήρα όλα τα κιλά. Εδώ κι ένα χρόνο με εχει κυριεύσει το αγχος και γκρεμίζω κάθε μου προσπάθεια. Προσπαθώ να τα χάσω με δίαιτες μπούρδες όπως δίαιτα Βουτσινά, Ατκινς, dukan και άλλες μ@λ@..ς που έχω πειστεί πια για την αναποτελεσματικότητά τους. Θα σας πω λοιπόν τί κατάφερα, να καταστρέψω το μεταβολισμό μου. Να καίω μόλις 400 θερμίδες την ημέρα το πιστεύετε? και όμως, μετά από μία τρίμηνη διατροφή που έκανα, ο μεταβολισμός μου επανήλθε στα σχεδόν φυσιολογικά κι έτσι πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια σωστή δίαιτα. Αυριο ξεκινάω και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε... Ευχαριστώ όλους και όλες, ελπίζω να μη σας κουρασα και ζητάω συγγνώμη που κάποτε δε σας άκουσα.
Nυφιτσα καλως ορισες κι απο εμενα και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου..Νομιζω οτι αυτο που εγραψες ειναι το πιο σημαντικο... Για μενα, αν αγαπησεις το σωμα σου και τον εαυτο σου οπως ειναι, τοτε και το σωμα σου θα ακολουθησει.. Θα παει εκει που λειτουργει τα μεγιστα..Εχουμε εξαιρετικη ικανοτητα αυτορυθμισης... το συναισθηματικο κομματι μας τα χαλαει και παρακαμπτουμε ολους τους φυσιολογικους μηχανισμους