Quote:
Originally posted by tato
Λοιπόν ...αν και είμαι στα όρια μεταξύ βουλιμίας και ανορεξίας και ποτέ το βάρος μου δεν έπεσε επικύνδινα πολύ (βέβαια στα 45 μου είχε σταματήσει η περίοδος) έβλεπα το σώμα μου αδύνατο αλλά χαιρόμουν ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Έβλεπα ότι είχα γίνει ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΑ αλλά το χαιρόμουν. Ήμουν επιτέλους ΑΔΥΝΑΤΗ, ΕΙΧΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ. ΗΜΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ. ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ. ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΑ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ.
Ολα τα άλλα ήταν απλές οδοντόκρεμες .... ποτέ δεν κατάλαβα ότι ήμουν στην πραγματικότητα ανορεξική τότε ... καιρό αργότερα όταν βασανίστηκα από βουλιμίες και άρχισα να ψάχνομαι ψυχολογικά κατάλαβα ότι έχω νεύρωση η οποία τότε θα μπορούσε να αποδειχτεί επικύνδινη. Η ανορεξία ήταν για τους άλλους .... ΈΓΩ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ... ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ... ψυχικά αντέδρασα και πέρασα στην βουλιμία (στην αρχή εμετούς - μετά καθαρτικά) και στην υπερφαγία. Ακόμα βασανίζομαι .... και μάλλον για πολύ καιρό ακόμα με αυτή την νεύρωση του βάρους.
Συμφωνω απολυτως.Ακριβως ιδια ιστορια.Μονο που εξακολουθω να μην εχω περιοδο.Και πολυ φοβαμαι οτι δεν θα ερθει ποτε.