Και εγώ Καινούργια αρχή...
Καλησπέρα (ή μήπως καλημέρα...)
Μόλις έγινα μέλος του forum αυτού, το οποίο μπορώ να πω με μεγάλη ευκολία ότι είναι μία πολύ όμορφη και συλλογική ομάδα όπου τα μέλη του μοιράζονται εμπηρίες και δύνοντας δύναμη και κουράγιο για καινούργια ξεκινήματα ή ακόμη και δύναμη για την συνέχεια του δρόμου που έχει πάρει ο καθένας.
Και εγώ ποτέ μου δεν είμουν "αδύνατη", ούτε κάν κανονική στα κιλά σε όλη μου την ζωή. Συνειδητοποίησα όμως ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξω για να φτιάξω αυτό που έχω μέσα στο μυαλό μου, γιατί το όλο θέμα είναι εγκεφαλικό. Αν δεν κάτσεις να συζητήσεις με το είδωλο του καθρέπτη σου, αν δεν σταματήσεις να φέρεσαι στον ευατό σου με ακραίες συμπεριφορές (ή σαν να τον μισής ή σαν να τον υπεραγαπάς και να τον υπερπροστατεύεις δικαιολογόντας κάθε σου πράγμα) δεν γίνεται δουλειά.
Γενικώς με το θέμα της διατροφής τα πάω πάρα πολύ καλά (και να σας πω... ντρέπομαι λίγο που το λέω) είναι Διαιτολόγος -Διατροφόλογος. Έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να χάσουν βάρος ή να αποκτήσουν Σωστές διατροφικές βάσεις έτσι ώστε να μπορούν από μόνοι τους από κάποιο σημείο και μετά να τρώνε πιο υγειηνά και σωστά.
Παρόλα αυτά, τον τελευταίο χρόνο (2010) πήρα κοντά στα 20 κιλά και τώρα είμαι στα 101 kgr. Πείσμωσα, όχι μόνο για την υγεία μου (η οποία είναι και το σημαντικότερο) αλλά και για την δουλειά μου όπου έχω βάλει παύση επίτηδες, χωρίς όμως να χάσω την επαφή με τους ανθρώπους αυτούς.
Δεν θα πω από Δευτέρα φτιάχνω ένα διαιτολόγιο, θα πώ ότι από αύριο, Τετάρτη 23/02 ξεκινάω διατροφή για να στηρίξω εμένα και όποιον χρειάζεται βοήθεια.
Θα ζυγίζομαι 1 φορά την ημέρα, κάθε Κυριακή και θα περνάω τα αποτελέσματα σε αυτό το topic γιατί χρειάζομαι συμπαράσταση (ή οποία δεν υπάρχει στο σπίτι μου).
Εύχομαι στους πάντες καλή επιτυχία και να μην το βάζουν κάτω.