Quote:
Originally posted by marzipan8
... αν και δεν ξερω αν επιτρεπεται γιατι θα χασω λεφτα απο την πωληση του βιβλιου αλλα δεν βαριεσαι παντα μου αρεσει να την ξαναλεω...:saint2:
λοιποοον πριν μερικα χρονια επεστρεψα ελλαδα ειχα παθει πολιτισμικο σοκ και ειχα βαρεθει να βλεπω διαφημισεις γιαουρτιων στην τηλεοραση, αφου νομιζα πως ζουσα στην Δανια! μετα απο 10ετη παραμονη στο λονδινο και στην ηλικια των 35 ειχα λιγο ζοριστει με την νοοτροπια της ελλαδας, υποτιθεται πως επρεπε να εχω παντρευτει να κανω παιδια και να τρωω γιουβετσι με τα πεθερικα την κυριακη, ολοι οι φιλοι μου γκρινιαζαν πως χωρις λεφτα δεν σε κοιταει κανεις και πως χωρις συγκεκριμενο lifestyle εισαι τιποτα, επρεπε να ντυνομαι να τρωω, να διασκεδαζω οπου ολοι αλλιως ημουν τελειωμενη!
ειχα εκνευριστει με την κατασταση παντου εβρισκα ενα σωρο μαλακες που μολις ελεγα πως ηρθα απ'εξω και πως ημουν ακαδημαικου επιπεδου ξαφνικα αλλαζαν ενω δεν ξεχωριζα απο οποιαδηποτε αλλη ελληνιδα....
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ...:starhit::starhit::starhi t:
ο πιο απιστευτος τυπος με τα πιο μπλε ματια, επαιξε και τραγουδησε την πριγκηπεσσα του μαλαμα και ντρεποταν να με κοιταξει στα ματια...
δυστυχως με απεφευγε γιατι θεωρουσε πως δεν ειχε να μου προσφερει τιποτα απο αυτα που ζηταγανε ολοι...
μετα απο πολλες ωρες μεταμεσονυχτιων περιπατων αποφασισε να μου κρατησει το χερι και απο τοτε δεν το εχει αφησει εδω και 4 χρονια..
δυστυχως η σχεση μας καταδικαστηκε απο πολλους δεν ανακατευονται διαφορετικες κοινωνικες ταξεις και το λογικο θα ηταν να ζω στην μεζονετα προικα, ομως εφτιαξα το πιο μικρο κουκλοσπιτο του κοσμου και το γεμισαμε γατια και πολυ αγαπη, ειναι δυσκολα γιατι διεγνωσθει με καρκινο και δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης, το ηξερα απο την αρχη ομως μου αρκουσε μια μερα διπλα του παρα 40 διπλα σε μια οικονομικη συμφωνια....
καθε μερα ειναι μια νεα μερα στον μικροκοσμο μας, μου αρκει που το τελευταιο και το πρωτο πραγμα καθε μερα ειναι ενα ζευγαρι χαμογελαστα ματια...
δεν μετανιωσα ποτε και πραγματικα ευχομαι σε ολους να ζησουν ενα ερωτα χωρις ορια και χωρις συμβιβασμους εστω και για μια φορα στην ζωη τους..
τελικα τα πραγματα ειναι πιο απλα απο αυτο που πιστευουμε θελουμε ελαχιστα για να ειμαστε ευτυχισμενοι, ειναι τοσα λιγα που χωρανε σε ενα ζεστο χερι...........
:spin::spin::spin::spin::spin:
απλα κλαιω.... και τωρα αποσαφηνιστηκαν ολες οι αποριες μου απο το προηγουμενο ποστ σου.....