Έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η διαφορά.
Ας φτιάξουμε το πιο έξυπνο εορταστικό τραπέζι, ακούω tips.
Printable View
Έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η διαφορά.
Ας φτιάξουμε το πιο έξυπνο εορταστικό τραπέζι, ακούω tips.
Εμεις πάντος στο σπίτι της μαμάς μου φτιάχνουμε ή σούβλα κοτόπουλο και χοιρινό ή ολόκληρο γουρουνόπουλο.
Εγώ πάλι προσωπικά και ο άντας μου τρώμε μόνο κοτόπουλο στο γιορτινό τραπέζι!
Η γιορτή της μάσας δεν επιδέχεται special tips φίλε Φιλιππάρα. :tumble:
Αυτή η γιορτή είναι η δικαιολογία του κάθε κοιλιόδουλου και μη να σκιστεί στο φαγητό.
Προσωπικά ένεκα του χειρουργείου την άλλη βδομάδα, θα περιοριστώ στο να κοιτάω τους υπόλοιπους χαχαχα.
Φιλιππε μην εισαι χαζος... Εγω θα τα φαω ΟΛΑ....
εγω ηδη μειωσα αυτη την εβδ τις θερμιδες ωστε οσο και να φαω τελικα τη μερα του Πασχα να εχω περιθωριο θερμιδων συνολικα...
τωρα για τιπς δεν ξερω,καθε χρονο τρωω το καταπετασμα...κατι που πιανει σε εμενα παντως(οταν το κανω) ειναι αρκετο νερο πριν το φαι και αρκετη κοκα κολα λαιτ κατα τη διαρκεια,φουσκωνω αμεσως με λιγοτερη ποσοτητα...
και επισης σκοπευω να αποφυγω το τσουρεκι & τα κουλουρια φετος γιατι οτιδηποτε τετοιο μου ανοιγει υπερβολικα την ορεξη,
θα αρκεστω ελπιζω σε ενα μεγαλο γευμα με απ`ολα(με εμφαση στο αρνι και στην ΠΕΤΣΑ βεβαιως βεβαιως) και ενα απλο βραδυνο,λιτο και ταπεινο:)
(ελπιζω,σε ολα,θα δειξει...):saint:
H δικη μου η προταση σε ολους ειναι κοιταξτε να περασετε καλα μη σκεφτειτε τοσο πολυ αχ τι θα κανω τι θα φαω κλπ.Και απο βδομαδα ξανα στο προγραμμα.Μην αγχωνεστε.Kαλο Πασχα σε ολους.:)
μεχρι 2500 θερμιδες καλα θα ηταν παντως...(οχι,δεν προκειται να κουβαλησω τη ζυγαρια ακριβειας για να ζυγισω το αρνι)..:P
πανω κατω,λεμε τωρα,μια ψιλο-κοστολογηση θα γινει παντως θελω να πιστευω
εγω θα ακολουθησω το σχεδιο του περσινου πασχα
θα βαλω ολα τα αλλα εκτος απο το αρνι
μου αρεσει πολυ αλλα τα λυπαμαι και ταυτοχρονως
ισως φαω λιγο απο τα χορτοφαγικα που θα κανει η μαμα μου για τον αδερφο μου
εγω το λυπαμαι οταν το βλεπω να το γυριζουν τοσες ωρες γυρω γυρω γυρω το κακομοιρο:dork:...αλλα οταν αρχιζει να μυριζει το ξεχναω:bigsmile::bigsmile:
μα γινεται Πασχα χωρις αρνι??????δε γινεται...
εξαλλου μεχρι να γινει το αρνι εχουμε τοοοοσο σκασει απο τα υπολοιπα που το ξεχναω
αυτο ειναι αληθεια οτι μεχρι να γινει εχουμε ηδη σκασει...
εγω παντως το περιμενω πως και πως!!!
εμενα το αρνι παντως δε με συγκινεί..
με αποθεί η μυρωδιά του, σε συγκριση με τα υπολοιπα κρεατα είναι βαριά.
γεύση δε θυμαμαι δε ξερω αν ετρωγα στο δημοτικό, αλλα απο τοτε κ μετα δε μου αρεσε.
Θα φάω όμως απο τα υπολοιπα που μια χαρα τις εχουν τις θερμίδες τους..
Ε δίκιο έχετε, μια μέρα είναι και ας την απολαύσουμε!
Quote:
Originally posted by filipparas
Ε δίκιο έχετε, μια μέρα είναι και ας την απολαύσουμε!
+1000
Καλά από τώρα το συζητάτε; Ρε παιδιά λυπηθείτε με! είπα να μην μπω να διαβάσω αλλά δεν άντεξα!
λοιπόν για μένα σίγουρα τραγανή πετσούλα και κοντοσούφλι και τζατζίκι και σουφλέ και τυρόπιτα!! σίγουρα θα πάρω 2 κιλά με αυτά άρα προβλέπω την δευτέρα να είμαι 56 με 57 κιλά άρα άστα να πάνε...