καινουργια εγχειρηση παχησαρκιας
χωρις κοψιμο χωρις δακτυλιο
και αρκετα οικονομικη
Printable View
καινουργια εγχειρηση παχησαρκιας
χωρις κοψιμο χωρις δακτυλιο
και αρκετα οικονομικη
Τζενη ειμαι νεοσ στο τοπικ και ειμαι απο κοντ αστην μεθοδο αυτή. Την αλλη ευδομαδα εχω ραντεβου με το γιατρο και μαλλον για εκει παμε. Μηπως ξερεις κατι εχτρα απο την προμεντικα την σελιδα σε επίπεδο πληροφορησης?
συναντηθηκα με γιατρο στη θεσαλονικη
οι επεμβασεις γινονται στη Βιοκλινικη
εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενη με τις απαντησεις που πηρα απο το γιατρο
μου ειπε για το δακτυλιο οτι παρουσιαζει επιπλοκες σε πολλους και για το γαστρικο μανικι οτι ειναι το ιδιο περιπου αλλα με περισοτερες μερες νοσηλιας και με μια επιπλοκη μερικες φορες που παροσιαζεται διαφυγη στη ραφη του στομαχου πραγμα το οποιο μπορει να επιβραδινει την αναρωση
λαμβανοντας υπ οψιν και την τιμη πηρα την αποφαση
και θα προχωρησω μετα τις γιορτες
περισσοτερα στο επομενο σταδιο
Τζένη καλημέρα. Την Δευτέρα 15/12 έχω ραντεβού με γιατρό (από τα πλέον γνωστά ονόματα) στην Αθήνα για πρώτο ραντεβού και πλήρη ενημέρωση και μετά τις γιορτές θα γίνει το "χτύπημα του αιώνα". Κάτι είπες για "τιμή", πέσμου σε παρακαλώ τι ζήτησε επι συνόλου εξόδων (όλο το πακέτο)?
στο σαιτ ειδα για 5500
εσενα τι σου ειπε?
κι εγω για μετα τις γιωρτες λεω και αθηνα επισης
γιατι στη θεσαλονικη φαινεται οτι εχουν μαυρα μεσανυχτα
λες να το κανουμε παρεα?
Στις 15 θα μου τα πει όλα αναλυτικά. Αντε να δουμε τι θα γινει. Μηπως υπάρχουν κάπου ΄περισσότερες πληροφορίες εκτος από την σελίδα του κ. Σκρέκα?
δεν εχω βρει καπου αλλου σε ελληνικο σαιτ
αλλα ειδα κατι αρθρα σε αγγλικα
ταιδια λενε
ειναι νεα μεθοδος
εκεινο παντος που μου ειπε ο γιατρος 3 φορες ειναι οτι συνδιαζει τα θετικα του sleeve χωρις να εχει τα αρνητικα του
Πάντως,παιδιά,κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά...
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό κι εγώ είμαι αρκετά επιφυλακτική πλέον με αυτού του είδους τις επεμβάσεις...
Θα μιλήσω με τον γιατρό μου,που μου τοποθέτησε δακτύλιο,να μου πει τη γνώμη του και θα σας ενημερώσω κι εγώ...
Μακάρι να είναι η λύση για όλους εμάς που για κάποιον λόγο δεν τα καταφέρνουμε μόνοι μας...
Βέβαια δε γνωρίζω αν το βάρος έχει σημασία...Του Μητσάρα δεν το ξέρω,της Τζένης μου φαίνεται λίγο,το δικό μου πολύ...
Τέλος πάντων..θα ενημερωθούμε όλοι και θα παραθέσουμε εδώ τις πληροφορίες μας...
Να είστε όλοι καλά!Καλή δύναμη σε ό,τι κάνετε!Φιλιά!
NADINEAKI
ο γιατρος μου ειπε πως την εχουν κανει και σε ατομο με 170 κιλα με πολυ καλα αποτελεσματα
αποδιδει σαν το σλιβ αλλα χωρις την γαστεκτομη που μπορει να προκαλεσει διαροες λογο της οχι αμεσης αποματαστασης της τομης του στομαχιου
δηλαδη να βγαινουν απο το στομαχι υγρα απο μικρη χαραμαδα που μπορει να μην θρεψει αμεσως μετα το χειρουργειο και να χρειαστει να μεινει κανεις στο νοσοκομειο πιο πολυ απ οτι προβλεπεται
ειδωμεν
κοιταξτε κι αυτο
http://www.find-health-articles.com/...id-obesity.htm
Μητσάρα,πώς πήγε το ραντεβού σου;Ποιά είναι τα νέα σου;Quote:
Originally posted by mitsaras
Στις 15 θα μου τα πει όλα αναλυτικά. Αντε να δουμε τι θα γινει.
Τελικά το ραντεβου μετατέθεικε και έγινε χτες το βράδυ. Ο κ. **** στον οποίο και πήγα για πρώτη φορά, μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Φοβερός επαγγελματίας, αλλά πάνω απ΄ολα άνθρωπος. Τώρα όσον αφορά την επέμβαση: όπως αναφέρεται και στην σελίδα του είναι ίδια με την γαστρεκτομή, αλλά δεν αφαιρείται τίποτα, απλά το στομάχι φοδράρεται και συγκρατήται με ραμματα εξωτερικά. Ουσιαστικά γίνεται πια ¨πιέτα¨. 1 μερα παραμονή και αυτό ήταν. Η μόνη επίπλοκή, στην ουσία δεν είναι επιπλοκή, ελάχιστες ζαλάδες τις πρώτες 5-6 μέρες. Για 10-13 μερες μόνο υδαρές τροφές και μετά κανονικα όλες οι τροφές.
Μου έδωσε τις εξετάσεις οι οποίες πιο διεξοδικές δεν μπορεί να είναι. Μετά τις γιορτές γίνονται οι εξετάσεις και αμέσως μετά εισαγωγή.
Όλο το μυστικό είναι στην διατροφή, δηλαδή με έξυπνες και σωστές επιλογές φτάνεις αρκετά εύκολα στο επιθημητό αποτέλεσμα όπως θα έφτανες και με το μανίκι.
αυτά ήταν τα πιο ενδιαφέροντα σημεία τωρα απο δω και πέρα βλέπουμε...
π μπορω να βρω πληροφοριες στα ελληνικα για την ολικη πτυχωση?????
βεβαιως
http://www.promedica.com.gr/