Quote:
Originally posted by EFIANA100
Συνηθως μπαινω στο φορουμ για να μιλησω για μενα. Αυτη την φορα ομως θα μιλησω για την κορη μου, το πιο ομορφο πλασμα που υπαρχει στον κοσμο... Αλήθεια σας λεω, ειναι πανεμορφη, με κατι υπεροχα καταγαλανα τεραστια ματια, πλουσια καστανοξανθα μαλια και ενα δερμα υπεροχο και αψεγαδιαστο. Παντα λεγαμε πως θα καψει καρδιες, προχτες ομως μου ανοιξε τη δικη της πληγωμενη καρδια... Και η ιστορια μου επαναλαμβανεται..................
Με λιγα λογια,μεσα σε λυγμους, μου ειπε πως ολοι την φωναζουν χοντρη, την αφηνουν στην ακρη... Πως δεν αγπαει το σωμα της και δεν αξιζει τιποτα... Πως τρεχει στη γυμναστικη και βγαινει παντα τελευταια, και για αυτο καθε φορα, λεει στη γυμναστρια πως ειναι αρρωστη και μενει στην ακρη την ωρα της γυμναστικης!!!(και κανεις δεν μου ανεφερε τιποτα...) Την ιδια στιγμη -μου τα ειπε στις διακοπες αυτα- καθε μερα στο ξενοδοχειο ετρωγε πρωινο για δυο ενηλικες, και στην ταβερνα δεν προλαβαιναμε να σταυρωσουμε πιρουνια... Σε δυο μηνες κλεινει τα 8, εχει υψος 1.28, ζυγιζει 36,5 κιλα και εχει το νου της ολο στο φαι (οποτε βαριεται) μια κλασικη συναισθηματικη υπερφαγος απο κουνια!!!
Δεν ξερω πως να την αντιμετωπισω, αν μπορουσα θα ειχα λυσει και το δικο μου θεμα: δεν θελω το παιδι μου να μπει σε αυτο το συνεχες αδιεξοδο των κιλων...
Να πω οτι ηδη οταν ημουν εγκυος στο γιο μου πριν 15 μηνες ειχε μπει σε διαδικασια διαιτας απο -και καλα ειδικο-διαιτολογο και ηταν 29 κιλα. Ο αδερφουλης μαλλον τη στρεσαρε πααααρα πολυ. Δεν θελω να την ξαναβαλω σε αυτη τη διαδικασια, αλλωστε και η παιδιατρος και ο παιδοενδοκρινολογος που συμβουλευτηκα μου ειπαν πως τα παιδια απλα πρεπει να σταθεροποιουνται στο ιδιο βαρος για καιρο ωστε οσο ψηλωνουν να ισορροπει η αναλογια υψους -βαρους. Επισης η διατα της προκαλεσε τεραστιο αγχος, και ουτε να το ακουσει...
Με απασχολει παρα πολυ το γεγονος οτι ειναι πλεον δυσκινητη, βαρια, και πολλες φορες καταθλιπτικη: την απορριπτουν οι συμμαθητες της, οι παππουδες καθε φορα που τη βλεπουν της επισημαινουν αν εβαλε η εχασε κιλα και τα αγορια στη ταξη (κι ομως σε αυτη την ηλικια εχουν τετοιες ανησυχιες) δεν την αγαπαει κανεις και ας -αντικειμενικα- ειναι η πιο ομορφη στην ταξη... Για ολους ειναι η χοντρη της ταξης........................................ .........
Αν την ενθαρρύνεις να αρχίσει κάποια δραστηριότητα και έτσι να χάσει?Και δεν θα στερηθεί τίποτα, θα ανοίξει ορίζοντες, θα έχει κάτι να απασχολείται ούτως ώστε να μην σκέφτεται το φαί..?:saint2: