Γεια σας ,
είμαι 34 χρονών,1.78 και κοντά στα 140 κιλά.
Κατάφερα μέσα σε 10-12 χρόνια από 90 κιλά να πάρω 50-60 κιλά.
Δοκίμασα δίαιτες,γυμναστήρια αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα προσωρινό,δηλαδή μπορεί να έχανα 10-15 κιλά
αλλά στην συνέχεια έπαιρνα 20-25 κιλά.Χαμένος κόπος...
Τα 2 τελευταία χρόνια δέχομαι προσβολές από ανθρώπους για την σωματική διάπλαση μου και φυσικά απορρίψεις από το γυναικείο φύλλο
με την δικαιολογία ότι μετράω σαν άντρας,αδικώ τον ευατό και με θέλουν αδύνατο.
Επίσης λόγω λένε χαρακτήρα μου,με θέλουν σαν φίλο.
Πρόσφατα γνώρισα μία κοπέλα και με ανέβασε ψυχολογικά και με βοήθησε να κάνω μία νέα προσπάθεια αλλά όταν ένιωσα έλξη , εκείνη με είδε σαν φίλο και την έκανε. Ουπς , αυτό πόνεσε πολύ!
Έχω φάει μεγάλη φρίκη!
Από αρχές Μαίου ξεκίνησα προσπάθειες για να αλλάξω συνήθειες , να τρώω πολλές φορές την ημέρα αλλά με μικρές μερίδες γιατί η συνήθεια μου
ήταν να τρώω μόνο το βράδυ και σε μεγάλες ποσότητες συν η αδυναμία που είχα στα γλυκά.
Εν μέρη κάτα 70-80% έχω καταφέρει να αλλάξω συνήθειες και να μην τρώω το βράδυ.
Χωρίς την υπερβολική δίαιτα (κόψιμο ψωμιού,γλυκών,ζάχαρης,τηγα� �ιτών) κατάφερα από 150 κιλά να πάω στα 140 κιλά.
Θα μπορούσα να είμαι λιγότερα κιλά εάν δεν έπινα και μπύρα στις εξόδους μου και έπινα για παράδειγμα ένα perier.
Ξεκίνησα κι εγώ το lipotox και ελπίζω να έχω καλά αποτελέσματα μαζί με αυτό το σύστημα διατροφής που ακολουθώ.
Είμαι πάρα πολύ αγχωμένος γιατί η παχυσαρκία (ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια) μου έχει κάνει κακό και παράτησα τον ευατό μου.
Είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν φαινομενικά από την εμφάνιση σου , μα από την άλλη , οι ανθρώποι έχουν το κόλλημα.
Γενικά απογοητεύομαι και πολλές φορές δεν έχω πίστη στον ευατό μου.Ελπίζω να οπλιστώ με υπομονή και να καταφέρω
να νικήσω τον ευατό μου που είναι αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος αντιπαλός μου.
Γενικά ζητάω την συμβουλή σας,τι άλλο θα μπορούσα να έκανα εκτός από την βελτίωση του ευατού μου.
Ευχαριστώ πολύ!