το ημερολογιο διατροφης μου
καλημερα. ξερω οτι δεν ειμαι συμπαθης σε καποια ατομα σε αυτο το forum (δεν θα αναφερθω σε λεπτομεριες). ωστοσο οπως δεν εχω σκοπο να ενοχλησω ελπιζω και εκεινα να μην με ενοχλησουν με επικριτικα σχολια. το πιο ευκολα ειναι να κανεις καποιον να νιωσει ασχημα -δεν αναλογιζεσαι καν τις συναισθηματικες επιπτωσεις της πραξης σου. επελεξα να ξαναγραψω σε αυτο το φορουμ γιατι στο παρελθον με ειχε βοηθησει να βρω καποια ισορροπια στην διατροφη μου. εστω και προσωρινη. ελπιζω σε καποιο μονιμο αποτελεσμα πλεον.
μετα απο αρκετες δυσκολες καταστασεις, και αφου αφεθηκα εντελως αδιαφορωντας για το βαρος μου κατελειξα 57.5 κιλα. το υψος μου ειναι 1.65 και θα ηθελα πραγματικα να φτασω τα 54 κιλα. για εμενα φαινονται βουνο αυτα τα 3.5 κιλα γιατι εδω και 4 μηνες ταλαιπωρουμε απο την συναισθηματικη υπερφαγια. εχω μετανιωσει για παρα πολλες απο τις επιλογες που εκανα στο παρελθον και τιμωρω τον εαυτο μου. απλα θελω να σταματησει η αυτοκαταστροφη μου. θελω να καταφερω να ειμαι καλα, να εχω την ζωη μου τακτοποιημενη, να επανακτησω τον ελεγχο. και πιστευω οτι ξεκινωντας με το να χασω 3.5 ειναι ενα καλο πρωτο βημα.
αν σας ενοχλουν τα οσα γραφω απλα αγνοειστε με.
εδω θα καταγραφω τι τρωω καθημερινα και την πορεια των κιλων μου. 57.5 σημερα. καλη μου αρχη.