Τον τελευταιο καιρο εκανα δυο προσπαθειες να απαλλαγω. για 3 μερες ολα πηγαν πολυ καλα, ετρωγα κανονικα κ ενιωθα και καλα ψυχολογικα.
δεν εχω καταφερει να καταλαβω ΑΚΟΜΗ τι εινια αυτο που με ωθει απ την σχεδον ευτυχια στη βουλιμια. ειναι τοσο οξυμωρο, τοσο περιεργο.
εχω επιτελους προγραμμα γεματο με πραγματα που αγαπω, κανω προοδο στο γυμναστηριο, πηρα βεβαια μερικα κιλα τωρα με τα σκαμπανευασματα,αλλα γενικα ειμαι καλα.
μολις μενω μονη σπιτι,αυτο ηταν. αμεσως παω να μαγειρεψω.
δεν μπορω να καταλαβω, αφου δεν μου δινει χαρα κ ικανοποιηση το φαγητο οταν τρωω ετσι, γιατι το κανω.
πφ..
χρειαζομαι βοηθεια. αλλα ειμια πολυ περηφανη για να τη ζητησω. η συγκατοικος μου εινια σαν αδερφη μου. σκεφτομαι τελευταια να της το πω...
αλλα ειμαι τοσο εγωιστρια, που ακομη κ αν σκυψω το κεφαλι μια φορα, φοβαμαι πως στο μελλον εγω η ιδια θα καταστρεψω τη σχεση μας, γιατι θα νιωθω πιεσμενη στο ιδιο μου το σπιτι. ενω ξερω πως ειναι το μονο ατομο που μπορει να σταθει πραγματικα διπλα μ,γτ κι αυτη υποφερει με το φαγητο, παλι δεν εχω τη δυναμη.
τι με συμβουλευετε να κανω? εχω αναγκη καποιον διπλα μου, πλεον το ξερω. απλα φοβαμαι οτι αν κανω το λαθος να ανοιχτω, θα τον παρω κατω μαζι μου....