Quote:
Originally posted by -wow-
Ξερω για ετομο που ηταν 280 στο Ριο και του εκανα με ανοικτη τομη, τα κιλα του ομως δεν συγκρινονται με τα δικα σου!
Δεν νομιζω να σου κανουν ανοικτη τομη, εκτος και αν το θεωρησει ο γιατρος οτι πρεπει αλλα λογικα πρωτα θα δοκιμασει λαπαροσκοπικα!
Εγω που ειχα και θεμα στο στομαχι μου ολοι οι γιατροι που ειχα ρωτησει ελεγαν με ανοικτη τομη απο τον αφαλο ως το στηθος! Ο γιατρος μου που ειχε ξαναχειρουργησει ασθενη με λιπωμα στο στομαχι μου λεει οχι κοριτσι μου λαπαροσκοπικα θα την κανουμε, ετσι και εγινε!
Εχω κανει σληβ σε συνδιασμο με μικρο μπαι πας αλλα στην ουσια ειναι μπαι πας!! Δεν πονεσα καθολου, μονο τις πρωτες 4 ωρες μεχρι να σηκωθη και να περπατησω ηταν τενωμενη κοιλια και εντερα (μην φανταστεις πολυ!) και ενιωθα μια δυσφορια!
Η πλακα ηταν την πρωτη φορα που σηκωθηκα αρχιζα και κλαψουριζα γιατι νομιζα οτι μολις σηκωθβ θα πεσουν τα οργανα μου κατω!!! Χαχααχαχαχχ!! Ενα τραβηγμα απο τα ραμματα ενιωθα, και 10 μερες μετα που εβγαλα και τα ραμματα ημουν λες κΘ δεν εχω κανει ποτε επεμβαση!!
Οτι αλλο θελεις ρωτα! Εδω ειμαι εγω!! :)