Με γεια το ημερολόγιο !
Καλή επιτυχία!
Printable View
Με γεια το ημερολόγιο !
Καλή επιτυχία!
καλη επιτυχια Δημητρα!!
θα σε παρακολουθούμε και θα λέμε κ εμείς το μακρύ κ το κοντό μας βεβαίως!!;)
Μπράβο Δήμητρα καλή αρχή!
δημητρουλα καλη επιτυχια:love::love::love::love::love:
τελεια δημητρουλαααααααα:thumbup:
καλη αρχη δημητρα και οτι μα οτι και να κανεις να θυμασαι πως μπραβο σου για οσα εχασες και κιπ γκοινγκ (ελληνιστι :D)
πας τελεια!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by sweetOctober
μωρε σημερα ολα στραβα πανε αλλα αλλα αλλα εγινε το απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Πως μου ηρθε και λεω "μια που πηγε μεσα η κοιλια για τα καλα δοκιμασε τα εσωρουχα σου"
και ναι δηλώνω περηφανα πως δε φοραω πια τις εγγυμοσυνης τα εσωρουχα!!! :cul: χαχαχχαχαχχαχ
Καλα ειχα καταλαβει πως μου πεφτουν! Εδειχνα με καμαρι την κοιλια μου του μωρου και του ελεγα "δες δες η μανουλα δεν εχει πια τεραστια κοιλια!!!"
και συ μια ανασουλα εισαι,μες στο μηνα θα κανουμε ολες παρτι για το 99!!!
χιχι ανυπομονω και για μενα και για ολες μας,μας αξιζει ρε γμτ:grin:
ωχ τι περιγραφη εκανες!
και πειναω....
καλα κουραγιαααα
Ωραία όλα, δυστυχώς το κουλούρι δεν έχω ιδέα πόσο έχει! Το λαχανόρυζο πως βγαίνει τόσες πολλές ; Εβαλες πολύ λάδι;Quote:
μια αλλαγή, αντικατέστησα το παγωτό με το αχλάδι με σαλάτα μαρούλι και μισό γιαούρτι 2%.Quote:
Σήμερα θα μαγειρέψω λαχανόρυζο με 1005 θερμίδες
συστατικά:
1 κιλό λάχανο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
1 κρεμμύδι μέτριο
1 κύβο κρέατος
1 φλιτζάνι ρύζι (ωμό ζυγισμένο 160 γρ.)
1 αυγό (για το αυγόκομμα στο τέλος)
Ημέρα 7
βάρος 100.2
πρωινό
κουπάτο σκέτο
1 κουλούρι Θεσ/κης (έξω) - θα το βάλω 250 θερμίδες γιατί δε το ζύγισα, αν ξέρει κάποιος πόσο έχουν ακριβώς μου λέει παρακαλώ
{γυμναστήριο 50' αερόβια, κοιλιακοί-ραχιαίοι}
μεσημέρι το μισό λαχανόρυζο, 100 γρ. φέτα χαμηλών λιπαρών
απόγευμα κουπάτο σκέτο, 1 ξυλάκι παγωτό nestle, 1 αχλάδι 135 γρ.
βράδυ το υπόλοιπο λαχανόρυζο με 2 λουκάνικα γαλοπούλας
1811 θερμίδες:thumbup:
Επίσης άλλαξα τη σειρά των γευμάτων, μεσημεριανό και βραδυνό θα είναι σερί. Οι θερμίδες παραμένουν ώς έχουν!
Το ρύζι έχει πες 600 το αβγό 90 το κρεμμύδι καμιά 60 φτάσαμε 750 τόσο πολύ είναι το άτιμο το λάχανο; λαχανικά σου λέει μετά...Quote:
Δεν έβαλα λάδι καθόλου, έχω γράψει τα συστατικά αναλυτικά αυτά έβαλα, έχει θερμίδες και το ρύζι και το λάχανο, τί νόμιζες καλέ? :) Βέβαια βγήκε μια κατσαρόλα μεγάλη που την τρώω εδώ και ώρα κι έχω σκάσει. Ούτε τα λουκάνικα δε θελω αλλα μετά θα πεινάσω στάνταρ!
314
32
29
550
80
λαχανο/κρεμμυδι
κυβος/ρυζι
αυγο
με αυτη τη σειρα
Δημητρα στο κουλουρι επεσες μεσα το μικρο εχει 160-180 το μεγαλο 250-270!!
Ωραια μια χαρά να είσαι καλά! Ελπίζω αυτό που έφαγα να είναι το μεγάλο, το κλασσικό.