Προσπάθεια απώλειας περιττων κιλών
Καλησπέρα,
Έγραψα και πρίν αλλα μάλλον χάθηκε. Δεν ξέρω αν πρέπει ή αν έχω δικαιωμα να ανεβάσω τόπικ αλλα δεν ξέρω που αλλού να το γράψω..
Είμαι σε μια περίοδο που νιώθω χαμένη. Απο το δημοτικό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το βάρος μου και απο τότε δεν εχω σταματήσει να ασχολούμαι με αυτό. Αποκορύφωμα ήταν το γυμνάσιο όπου έφτασα τα 97 κιλά, στο λύκειο ήμουν στα 78-80, και σόλο το πανεπιστημίο μεταξύ 85-88. Να πω ότι είμαι 25 ετών και εχω ύψος 170. Με τα πολλα απο το 2011 μεχρι το 2012 κατάφερα να φτάσω στα 77 κιλά , όμως απο το 2012 μέχρι τώρα τα πήρα και με το παραπάνω και τώρα είμαι ξανα 97 κιλά. Σαυτό συντέλεσαν απανωτές εξεταστικές και μια αλλαγη κατοικίας για μερικούς μήνες. Όλα αυτά τα χρόνια αλλα και τώρα εκανα προσπαθειες και με διαιτολόγους και μόνη, όποτε έχασα όμως κιλά ήταν σε περίοδο που προσπαθηςα μόνη μου. Το προβλημά μου τώρα ,και ο λόγος που νιώθω απελπισμένη είναι οτι δεν λειτουργεί τίποτα , σε θέμα ψυχολογίας.. Δηλαδη τους 2 τελευταιους μήνες που προσπαθω να τα χάσω , χανω 2 παίρνω 3.. Είτε ο διαιτολόγος με αφήνει ελευθερη ώστε να προσεχω είτε μου δίνει συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν δουλευει τίποτα.. Με την ελευθερία την πρώτη βδομαδά ενθουσιαζομαι και το κάνω, την δευτερη νιώθω οτι δεν έχει αποτέλεμα και ότι θα πρέπει να προσέξω σοβαρα αν θελω να χάσω αγχωνομαι και τρώώ χειρότερα.. Με το διαιτολόγιο νιώθω οτι ειμαι εγκλωβισμένη, γενικά εχω χάσει λίγο την μπάλα με αυτό.. Ακόμη , δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλα τα κιλά που πήρα τελευταία τα νιώθω πολύ βαρια (ναι δεν κανω πλακα :P), με πιάνουν δυσφορίες, απνοιες, και φουσκωνω με το παραμικρό που τρωω πχ 1 πιάτο φακι με λίγη φέτα.. Δεν ξέρω ειλικρινά τι να κανω..
Το ξέρω οτι δεν είστε διαιτολόγοι ή ψυχολόγοι ή τελος πάντων ειδικοί, αλλα ίσως κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και μπορεί να μου δώσει κάποιες ιδέες.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω την προσπαθεία και να σας ενημερώνω.. :)
http://www.ticker.7910.org/wg__97__0...3VyIHRleHQ.gif}