Μερικοι γονεις δεν καταλαβαινουν πως τα παιδια τους ειναι ξεχωριστες οντοτητες και οχι το τηλεκατευθυνομενο τους.Και τους εκνευριζει οταν στο τηλεκοντρολ τους δινουν εντολη για δεξια και το τηλεκατευθυνομενο δεν υπακουει.Υπαρχουν παιδια που εχουν συνηθισει και απλα τους αγνοουν,οποτε και σταματαει η πιεση απο τους γονεις γιατι πολυ απλα καταλαβαινουν πως δεν εχουν δυναμη και επιδραση πανω τους.Υπαρχει και η δικη σου κατηγορια που βλεπει ο γονιος πως εισαι σκεπτικη αρα εχει ακομα \"ελπιδες\" να σε βαλει στο σωστο δρομο,το δικο του δρομο.Weird η ζωη ειναι δικη σου,εσυ την οριζεις και το ξερεις.Τωρα να σου πω να μην το αφησεις να σε διαβαλει το ξερω πως ειναι αδυνατο,καλα εκανες και το εβγαλες απο μεσα σου.Θυμαμαι τον δικο μου πατερα που ειχε κανει τα δικα του σχεδια για μενα αλλα ειμασταν 2 διαφορετικοι ανθρωποι που βλεπαμε τα πραγματα με εντελως διαφορετικο τροπο.Πως θα μπορουσα να κανω οτι εκανε αυτος και που στην τελικη δεν με γεμιζε κιολας.Για να αποδειξω τι?και σε ποιον?στον πατερα μου?Και γιατι να μην αποδειξω στον εαυτο μου πως μπορω να κανω αυτα που μου αρεσουν.Υπομονη,τωρα εισαι φουντωμενη να το σκεφτεσαι,αυριο θα εχει καταλαγιασει μεσα σου,το ξερεις και το ξερω.Δεν θα σε συμβουλεψω σε τιποτα γιατι ειμαι σιγουρος πως μπορεις να κανεις το καλυτερο.Να μου προσεχεις...