ΜΗΠΩΣ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΒΟΥΛΙΜΙΑ Ή ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ?
Καλησπέρα σε όλους, είμαι 21 ετών και μανούλα ενός αξιολάτρευτου μπεμπούλη 4 μηνών . Απο τότε που γέννησα θέλω να χάσω 20 κιλά γιατι βλέπω τον εαυτό μου κκαι αηδιάζω΄όμως αρκετά συχνά έχω κρίσειςς υπερφαγίας τρωω μεχρι σκασμου στο σημειο να αισθανομαι τοσο φουσκωμενη που να μην θελω να βλεπω τον εαυτο μου και αυτα που τρωω είναι κυρίως γλυκά τοστ κ.α. τετοιου είδους. Ξεκιναω συνέχεια διαιτες κρατάω για 2-3 μέρες και μετα πεφτω παλι με τα μουτρα. Επισης να σημειωσω οτι δεν εχω καθολου ορεξη να βγω απο το σπιτι μονο με τον αντρα μου θελω να βγαινω και οταν βγαινουμε και βλεπω αλλες κοπελες νιωθω πολυ ασχημη . Τις τελευταιες δυο εβδομαδες οταν τρωω κατι που δεν πρεπει πηγαινω στην τουαλετα και κανω εμετο. Δεν ξερω αν εχω οντως προβλημα στον εαυτο μου λεω οτι το ελεγχο αλλα φοβαμαι δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχω και αν πρεπει να το συζητησω με τον αντρα μου φοβαμαι οτι θα το παρει σαν τιποτα ή οτι θα χασει πασα ιδεα για εμενα...και σκεφτμαι οτι αν το παρει ως τιποτα και τελικα ειναι κατι και δημιουργησω προβλημα στην υγεια μου?