Ο δικός μου γολγοθάς (συνέχεια)
Καλησπέρα σε όλους..........
Θέλω εδώ και πολύ καιρό να γράψω για μένα αλλά δεν βρίσκω λόγια......Όπως έχω πει και παλιότερα, στο θέμα "Ο δικός μου γολγοθάς", είμαι κλασσική περίπτωση του φαινομένου γιο-γιο. Όταν έγραψα εκείνο το θέμα, αν θυμάμαι καλά περίπου τον Οκτώβριο, ήμουν 80 κιλά. Τώρα προστέθηκαν άλλα 8, με πήρε η κατηφόρα, η ανηφόρα μάλλον....Είχα πάρα πολλή όρεξη και ψυχολογικά ήμουν down οπότε το έριχνα στο φαί...Τώρα προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην πάρω άλλα......Θα 'θελα να ξεκινήσω μια προσπάθεια, αλλά αντί να επικεντρώνομαι στα κιλά που θα χάσω, επικεντρώνομαι στο φαί που δεν θα φάω, μιας και είναι η παρηγοριά μου (αλλά και ο χειρότερος εχθρός μου). Τα γράφω όλα αυτά δημόσια μήπως και μπορέσω και το δω αλλιώς και με βοηθήσετε κι εσείς. Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω απελπιστεί όπως παλιότερα, κάποτε άντεχα να κάνω συνεχώς δίαιτες, και ας ήμουν σε μαύρα χάλια ψυχολογικά, τώρα δεν αντέχω ούτε αυτό. Μίλησα με μια κοπέλα που ξέρει από αυτά, και της είπα ότι πρέπει να βρω την αιτία που με οδηγεί στο βάρος, και μου είπε ότι μπορώ να τα καταφέρω και χωρίς να βρω την αιτία, απλά με το να κάνω άλλα πράγματα όταν σκέφτομαι το φαί. Ευελπιστώ να τα καταφέρω αυτή τη φορά να ξεκινήσω και να διατηρήσω την προσπάθεια, αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας όσο μπορείτε, κυρίως ψυχολογική....